MEDIA

H Άννα Κορακάκη μίλησε για τις άθλιες συνθήκες στις προπονήσεις της και σόκαρε!

H Άννα Κορακάκη μίλησε για τις άθλιες συνθήκες στις προπονήσεις της και σόκαρε!

Η Άννα Κορακάκη, η χρυσή Ολυμπιονίκης, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για τις άθλιες συνθήκες στις προπονήσεις της.

Η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε πως στο σκοπευτήριο έκανε προπόνηση με τα ποντίκια, έσταζαν τα ταβάνια και δεν υπήρχε θέρμανση.

Συγκεκριμένα είπε η Άννα Κορακάκη: «Όταν ξεκίνησα οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πάρα πολύ κακές. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορούσα καν να βγάλω την προπόνηση. Δεν με ένοιαζε να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια, δεν με ένοιαζε, αλήθεια. Ήθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου και ο στόχος απέναντι. Δεν με ένοιαζε το γύρω γύρω, να έπεφταν οι τοίχοι. Ήταν τόσο ακατάλληλος ο χώρος»!

Και πρόσθεσε: «Στο σκοπευτήριο των δέκα μέτρων που ήταν κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου της Δόξας Δράμας, ήταν υπόγειο και ο χώρος δεν μπορούσε να υποστηρίξει κανένα σύστημα θέρμανσης. Το χειμώνα παγώναμε, η θερμοκρασία μέσα ήταν στο μείον. Καμιά φορά καίγαμε, για να κρατάμε ζεστά τα χέρια μου, στα βαρέλια χρησιμοποιημένους στόχους, ξύλα κλπ…»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, Μεσάνυχτα που ήταν καλεσμένη η Άννα Κορακάκη!

Πηγή: Gossip-tv.gr