MEDIA

Τι ενώνει τη Θάλεια Ματίκα με τον Απόστολο Γκλέτσο

Τι ενώνει τη Θάλεια Ματίκα με τον Απόστολο Γκλέτσο

Δεν φαντάζεστε τι ενώνει τη Θάλεια Ματίκα με τον Απόστολο Γκλέτσο -Τι αποκάλυψε για την ιδιαίτερη σχέση που τη συνδέει με τον Απόστολο Γκλέτσο

Η Θάλεια Ματίκα, επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό αποχής, στην τηλεόραση. Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της στις 8 Λέξεις αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που τη συνδέει με τον Απόστολο Γκλέτσο;

Απείχατε μεγάλο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να επιστρέψετε;

Νομίζω το ραντεβού που έκανα με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρί­ου. Λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και την επαφή με τους ανθρώπους. Με τον Αντρέα Γεωργίου γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Είχαμε μιλήσει πολύ παλιά για συνεργασία που δεν προχώρησε, για­τί τότε εγώ είχα κλείσει σε κάποια άλλη δουλειά. Όταν λοιπόν συναντηθήκα­με, τόσο εκείνος όσο και η Βάνα μου έκαναν φοβερό κλικ. Είχαν μεγαλώ­σει και τα παιδιά, οπότε μπορούσα να το κάνω.

Ταιριάζει ο χαρακτήρας σας με αυτόν που υποδύε­στε; Την Εύα;

Ναι, είναι μια γυναίκα με τετράγω­νη λογική που πατά γερά στα πόδια της. Γήινος άνθρωπος, με αίσθημα ευ­θύνης. Τα έχω και εγώ αυτά τα χαρακτη­ριστικά.

Η τηλεοπτική χημεία με τον Αν­δρέα Ανδρεόπουλο πώς είναι;

Είμαστε πολύ καλά. Γλυκύτατο πλάσμα και υπέροχο παιδί. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα γυρίσματα.

Βέβαια η μεγάλη μου αδυναμία, αν και δεν είχαμε γνωρι­στεί ποτέ, είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν το κρύβω! Υπέροχος άνθρωπος.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τι συνδέει την Θάλεια Ματίκα με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Πηγή: Gossip-tv.gr