MEDIA

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού! Δείτε τι πόσταρε στο Facebook (pics)

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού! Δείτε τι πόσταρε στο Facebook (pics)

Έχουν περάσει περισσότερο από δυο μήνες από την ημέρα ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και η τελευταία του σύζυγος Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της.

Η χήρα του αγαπημένου ηθοποιού είναι αρκετά ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τη ζωή της. Αυτήν τη φορά η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους φίλους της την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε τον Κώστα Βουτσά στο κινητό της.

Δείτε την gallery:

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο δεν παρέλειψε να εκφράσει τις σκέψεις της για τις δύσκολες στιγμές που περνάει σήμερα το θέατρο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδικότερα στην ανάρτησή της έγραψε:

«Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα!

Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε ότι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν… Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο… "μας κυβερνάνε δύο πο@τ@νες, η μίζα και η ψήφος"! Ε, αυτό…».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σκασμένοι» όλοι για ποτό: Συναγερμός για τα take away πάρτι – Έρχονται πρόστιμα χιλιάδων ευρώ

Σχετικές ειδήσεις