MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το μεγάλο φινάλε από την τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το μεγάλο φινάλε από την τηλεόραση

Η Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά το τέλος της τελευταίας εκπομπής της έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα μικρό βίντεο με όλους εκείνους που κάθισαν δίπλα της αυτή τη σημαντική στιγμή σχολιάζοντας: «1/7/2020».

Δείτε την gallery:

Αυτό είναι το τελευταίο πλάνο

Πολλά βιντεάκια από παλιές στιγμές με γέλια, πολλές στιγμές με τα θρυλικά σπρωξίματα της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη επέστρεψαν για το τελευταίο τηλεοπτικό αντίο και μαζί τους επέστρεψε και ο Μάνος Μαγιάτης και ο o Βαλεντίνο και πολλοί ακόμα συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Ήταν μια εκπομπή με δάκρυα, με την Ελένη να λέει και να ξαναλέει πως θέλει να κλείσει η ίδια τα φώτα της εκπομπής μέσα στο στούντιο.

Δείτε την gallery:

Και η Ελένη χάρηκε και πήρε και παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο και χάρηκε γι' αυτό και έμεινε και μία και βάλε ώρα παραπάνω για να την χαρούμε κι εμείς. Και κάπου εκεί ήρθε το φινάλε και η Μενεγάκη μετά από 29 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και πρωταθλητισμού, μας αποχαιρετά με τα εξής λόγια.

«Σήμερα δεν είναι ότι κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δικός μου, αυτά τα 29 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση.

Μπορεί πάντα να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Δεν ξέρω το μετά. Και να γυρίσω και να μη γυρίσω δεν έχει σημασία γιατί σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι ότι κλείνει ένας κύκλος.

Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Ό,τι κι αν έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια της ζωής σας, εγώ ήμουν πάντα εκεί, σε μιαν άκρη, να συνδυάζω τα γεγονότα της δικιάς μου ζωής με τα δικά σας», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Σταμάτης Αντωνίου - Πένθος στην Εθνική Ποδοσφαίρου