MEDIA

Αυτή είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη – Η απίστευτη ομοιότητα με τη γιαγιά της

Αυτή είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη – Η απίστευτη ομοιότητα με τη γιαγιά της

Τις εντυπώσεις έκλεψε η 20χρονη Τζένη Καζάκου σε πρόσφατη εμφάνιση με της με τον πατέρα της Κώστα στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Η Τζένη Καζάκου έχοντας δύο γονείς στο χώρο της υποκριτικής αλλά και έχοντας κληρονομιά το όνομα της γιαγιάς της, δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει και εκείνη τα ίδια επαγγελματικά βήματα.

Η Τζένη Καζάκου αγαπάει το θέατρο και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να συνοδεύει τους γονείς της σε κάποια παράσταση.

Δείτε την gallery:


Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Τζένη Καζάκου είχε δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική δηλώνοντας ότι την γοητεύει. «Ναι, µε γοητεύει πολύ και θέλω να ασχοληθώ µε αυτή σοβαρά», είχε πει χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι οι γονείς της την στηρίζουν σε αυτή την επιλογή της.

Μιλώντας για την γιαγιά της, την αξέχαστη Τζένη Καρέζη, της οποίας έχει και το όνομα είχε πει: «Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, αλλά δυστυχώς έφυγε νωρίς... Έχω ακούσει, όµως, τόσα πολλά από τον µπαµπά µου, τον Κωνσταντίνο, τον παππού µου, τον Κώστα, και από άλλους συγγενείς µας, που νιώθω πολύ κοντά της. Θαυµάζω όσα πέτυχε στη δουλειά της αλλά και στη ζωή της, γιατί από όλους µαθαίνω πόσο ξεχωριστό και ζηλευτό πλάσµα ήταν πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή. Μου αρέσει να ακούω να µου µιλάνε για εκείνη, να µου λένε ιστορίες που την αφορούν, να µου περιγράφουν πόσο ιδιαίτερη µα και ευαίσθητη ήταν πάντοτε. (...)θα ήθελα να την έχω δει στο σανίδι, που τόσο αγαπούσε, όπως λένε όλοι. Μα βλέπω µόνο ταινίες της...». Οταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν της έχουν πει ότι της μοιάζει η μικρή Τζένη είπε πως ναι της το έχουν πει. «Στη µύτη και στο στόµα κυρίως. Ήταν τόσο όµορφη γυναίκα!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: «Την σκότωσαν και μετά την άφησαν στην εκκλησία»