MEDIA

Big Brother: Σκέψεις για νέα έκδοση του ριάλιτι με celebrities

Big Brother: Σκέψεις για νέα έκδοση του ριάλιτι με celebrities

Η απήχηση που έχει το Big Brother φαίνεται πως έχει… ανοίξει την όρεξη της παραγωγής και ετοιμάζεται η εκδοχή μόνο με celebrities που θα προβληθεί πριν το Survivor.

Ο ΣΚΑΪ έχει κάνει μεγάλο άνοιγμα στον τομέα των reality shows τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών με παραγωγές όπως το Survivor, το Voice και φυσικά το Big Brother.

Το τελευταίο είναι το νο1 ριάλιτι αυτή τη στιγμή και έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο, με αποτέλεσμα η παραγωγή να αναζητά τους τρόπους που θα εκμεταλλευτεί αυτή την τάση ακόμα και μετά το πέρας της τρέχουσας «έκδοσης» του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον ΣΚΑΪ αναζητούν κάτι για να προβληθεί μετά το τέλος του Big Brother και πριν ξεκινήσει η προβολή του Survivor που σύμφωνα με πληροφορίες είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρουν λοιπόν αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η λύση θα βρεθεί από το Big Brother και πάλι, αλλά με διαφορετικό format αυτή τη φορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην παραγωγή σκέφτονται να δημιουργηθεί ένα Big Brother μόνο για celebrities. Μάλιστα, σε αυτό αναμένεται να δοθεί το έπαθλο για φιλανθρωπικούς σκοπούς και υπάρχουν πληροφορίες πως γίνονται ήδη επαφές με ανθρώπους που πιθανόν θα δεχθούν να συμμετάσχουν. Σε κάθε περίπτωση, ως τα τέλη Νοεμβρίου θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο πλάνο ή αν θα εγκαταλειφθεί στην πορεία…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απεργία ΜΜΜ: Αναστέλλεται η στάση εργασίας σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό την Πέμπτη (15/10)