MEDIA

Big Brother: Ο λόγος που όλοι ασχολούνται με τη Σοφία Δανέζη

Big Brother: Ο λόγος που όλοι ασχολούνται με τη Σοφία Δανέζη

Big Brother: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του ριάλιτι είναι η τραγουδίστρια, Σοφία Δανέζη.

Μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή από το Big Brother, αναμένονται με ενδιαφέρον τα νέα επεισόδια από το γνωστό ριάλιτι που προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με δεδομένο ότι άλλαξαν και οι ισορροπίες στο σπίτι, αφού η μια από τις δυο… παρέες, κατά άλλους κλίκες, αποδυναμώθηκε, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες μέσα στο σπίτι.

Ειδικότερα η Σοφία Δανέζη, για την οποία γίνεται διαρκώς συζήτηση. Ειδικότερα στα social media οι χρήστες που παρακολουθούν το Big Brother σχολιάζουν διαρκώς τη συμπεριφορά της αλλά και τη «στρατηγική» της στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εξαρχής η Σοφία Δανέζη ήταν μια από τις παίκτριες που τράβηξε το ενδιαφέρον, αφού είχε διαγράψει μια πορεία στο τραγούδι και σε κάποιους δεν ήταν τελείως άγνωστη.

Από τις πρώτες ημέρες του Big Brother, φαινόταν πως η Σοφία θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα, αφού εμφάνισε αρχηγικές τάσεις.

Η πεποίθηση αυτή επιβεβαιώθηκε στην πορεία του παιχνιδιού, αφού για τους περισσότερους η Σοφία με την Αφροδίτη είχαν καταφέρει να επηρεάζουν τα μέλη της μιας από τις δυο παρέες μέσα στο σπίτι.

Πέρα από αυτό, στο επίκεντρο βρίσκεται διαρκώς και η σχέση που έχει αναπτύξει η Σοφία Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά μέσα στο Big Brother. Για πολλούς είναι κάτι παραπάνω από φιλική, για άλλους πάλι είναι απλά μέρος του… σχεδίου των δυο παικτών.

Εν τω μεταξύ, παροιμιώδεις είναι οι κόντρες της Σοφίας Δανέζη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσα στο παιχνίδι. Ο τελευταίος καυγάς των δυο ήταν κάτι παραπάνω από έντονος. Μάλιστα, η Σοφία μάζεψε τα πράγματα της και ήταν έτοιμη να φύγει από το παιχνίδι, πριν μάθει πως ήταν υποψήφια για αποχώρηση.

Εν τέλει, στο LIVE της Παρασκευής, αποχώρησε η Αφροδίτη με τη Σοφία να παραμένει στο σπίτι και να αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες… κινήσεις της μέσα στο Big Brother.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα νέο οκτάλεπτο βίντεο με προσωπικές στιγμές μιας παίκτριας του παιχνιδιού, όπως είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό με τη Χριστίνα Ορφανίδου. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση για την ώρα από την παραγωγή σε αυτά τα δημοσιεύματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Αιγαίο: «Θα σας πάρω όλους μαζί μου» το δόγμα Ερντογάν