MEDIA

Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του απορεί με το όνομα που της έδωσαν οι γονείς της!

Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του απορεί με το όνομα που της έδωσαν οι γονείς της!

Ψάχνετε όνομα για τα παιδιά σας και μάλιστα λίγο περίεργο ή... κουλό; Πρέπει να ακούσετε προσεκτικά το όνομα της κόρης του Μελέτη Ηλία και να το ξανασκεφτείτε!

Γιατί μπορεί ήδη να έχετε σκεφτεί και να έχετε στο μυαλό σας αρκετά, όμως, αυτό σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει καθώς είναι ένα όνομα που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του αποφάσισαν να ονομάσουν την κόρη τους... Κοραλένια!

Ναι, καλά διαβάσατε, Κοραλένια! Μέχρι και το ίδιο το παιδί έχει αρχίσει σιγά - σιγά να τους την... "λέει" επειδή αποφάσισαν να της δώσουν αυτό το όνομα, καθώς όσο μεγαλώνει τα πειράγματα στο σχολείο από τα άλλα παιδάκια έχουν αρχίσει να αυξάνονται.


«Το Κοραλένια ήταν δική μας έμπνευση. Και σε εμένα και στη γυναίκα μου άρεσε πολύ το όνομα Κοραλία, το Ελένη είναι της γιαγιάς μου κι έτσι κάναμε ένα mix. Βέβαια, το παιδί τώρα μας τη "λέει" γιατί όσο περνάνε τα χρόνια και το Κοραλένια γίνεται Κροταλένια και στο σχολείο υπάρχει το πείραγμα, μας λέει συνέχεια "γιατί με βγάλατε με αυτό το ηλ@θ@ο όνομα";», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του Μελέτης Ηλίας και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τα γέλια.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε πως ο Μελέτης Ηλίας είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου αλλά και καθηγητής υποκριτικής!

Πολύ αγαπητός στο κοινό θα λέγαμε, ενώ μέσα από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου» όπου υποδύθηκε τον Σάββα Τριανταφύλλου, πραγματικά λατρεύτηκε από τους τηλεθεατές!

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ και παράλληλα δείτε τι άλλο είπε όταν αναφέρθηκε και στον γιο του: