MEDIA

GNTM 3 - Spoiler Αποχώρηση: Ποιος φεύγει σήμερα (17/11) από το ριάλιτι μόδας

GNTM 3 - Spoiler Αποχώρηση: Ποιος φεύγει σήμερα (17/11) από το ριάλιτι μόδας
Ποιος αποχωρεί σήμερα (17/11) από το GNTM 3;

GNTM 3 - Spoiler: Πολλές είναι οι αλλαγές που έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 3 και αυτό γιατί επέστρεψαν τέσσερις παίκτες που είχαν αποχωρήσει, ενώ ο Σήφης πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το δικό του σπίτι.

Η τετράδα που ξαναμπήκε στο παιχνίδι αποτελείται από τον Ηρακλή, τον Εμμάνουελ, την Ξένια και την Παρασκευή, ενώ ο Κρητικός Σήφης είχε πολύ κακή επίδοση και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι 11 καλύτεροι πρέπει να είναι «κομψοί και ακριβοί». Θα κληθούν να είναι ξαπλωμένοι σε κρεβάτι και να διαφημίζουν έναν ζεστό και λαχταριστό καφέ φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.

Τα επίδοξα μοντέλα θα φωτογραφίζονται και θα βρίσκονται τριγύρω τους διάφορα γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης του Star που θα τους αποσπούν την προσοχή με κάθε τρόπο!

Θα καταφέρουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά που καλούνται να βγάλουν εις πέρας; Ο κλοιός στενεύει και ο μεγάλος τελικός πλησιάζει!

Οι πληροφορίες θέλουν την Μαρινέλα να είναι η παίκτρια με την πιο αδύναμη προσπάθεια και εκείνη που θα αποχωρήσει από το GNTM 3.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

SMS στο 13033: Αυτοί οι κωδικοί «καταργούνται» μετά τις 9 το βράδυ