MEDIA

Αναστασία Κατηφόρη: Ο «στημένος» «Εφιάλτης» και η κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη

Αναστασία Κατηφόρη: Ο «στημένος» «Εφιάλτης» και η κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη

Την Αναστασία Κατηφόρη, το κοινό την γνώρισε μετά την απόφαση της Νανάς Καραγιάννη να της αφήσει μέσω της διαθήκης της την περιουσία της.

Η Αναστασία Κατηφόρη πήρε πριν λίγο καιρό μέρος στην εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα», του Έκτορα Μποτρίνι. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε σε αυτή της την εμπειρία λέγοντας:

«Τρομάξαμε λίγο στην αρχή, ειδικά την πρώτη μέρα, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν τη φανταζόμουν. Ήξερα από τις εκπομπές του, αλλά λέω εντάξει, εμείς δεν έχουμε και πολλά να μας διορθώσει, αλλά βρίσκει πάντα κάτι ο Έκτορας. Αφού κατηγορούσαμε τα φαγητά και μετά μπαίναμε κι εμείς οι ίδιοι στη διαδικασία να λέμε “έχει τελικά πολύ αλάτι το φαγητό” και τρωγόμαστε μεταξύ μας. Έρχεται ένας άλλος… Έκτορας και μας λέει… πολύ ωραίοι οι κολοκυθοκεφτέδες, θέλω τη συνταγή. Προφανώς υπάρχει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω, με έσπρωξαν και κάνα δυο φορές κατά πάνω του. Έτσι μου έλεγαν, έτσι έκανα», είπε η Αναστασία Κατηφόρη για τον «Εφιάλτη στην κουζίνα».

Για την κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη, είπε: «Εξεπλάγην όταν ειδοποιήθηκα από τον συμβολαιογράφο, προφανώς και έμεινα άφωνη. Η κληρονομιά είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι πάρα πολλά. Δεν τα έχω λάβει ακόμα γιατί χρειάζονται κάποιες διαδικασίες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έρχονται τέσσερα αυστηρά μέτρα – Φόβος για νέο κύμα της πανδημίας τον Ιανουάριο