MEDIA

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα!

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφει στην τηλεόραση και μίλησε για το survivor αλλά και την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει!

Ο παρουσιαστής ανέφερε αρχικά μέσω skype στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου: «Υπάρχει μια διαφορά της πρώτης καραντίνας με αυτή που διανύουμε. Στην πρώτη καραντίνα μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει, είχαμε το φόβο να δούμε πώς θα πάει, τι μέτρα θα πάρουμε και πέρασε γρήγορα. Τώρα αυτή η δεύτερη καραντίνα ήρθε και μας πάτησε και είναι πιο βαρετά τα πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Το κοινό και των δυο είναι πως δεν περνά από το χέρι μας αν θα έρθει ο κορονοϊός και η καραντίνα. Δεν μπορείς να το επηρεάσεις όλο αυτό το πράγμα και αυτά που δεν μπορείς να τα επηρεάσεις πρέπει να τα βλέπεις με θετική ενέργεια».

Όσο για την τηλεοπτική επιστροφή του είπε: «Έχω κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα τον τελευταίο χρόνο από την τηλεόραση γιατί ήμουν 8 συνεχόμενα χρόνια με καθημερινή παρουσία και ήθελα να ασχοληθώ και με κάποια άλλα πράγματα. Τώρα έχω την όρεξη σιγά σιγά να επανέλθω. Θα το δούμε. Δεν είμαι σίγουρος για το πότε ακριβώς, αλλά η ουσία είναι ότι θα επιστρέψω σύντομα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης υπογράμμισε: «Θα ήθελα να ξανά είμαι στο World Party, μου λείπουν τα ταξίδια. Μια ταξιδιωτική εκπομπή θα ήθελα σίγουρα, το Survivor μου ταιριάζει και θα ήθελα να το κάνω».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!