MEDIA

Ηλίας Γκότσης: Το «καρφί» του για το Bachelor on camera!

Ηλίας Γκότσης: Το «καρφί» του για το Bachelor on camera!

Ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το ριάλιτι επιβίωσης που ξεκινά σύντομα, για τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά πέταξε και το «καρφί» του για το Bachelor.

 

Ο Ηλίας Γκότσης είπε: «Με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν μόνο οι καρύδες θα λείπουν και σε εμάς εδώ. Δεν θα έχει διαφορά. Είναι η κατάλληλη περίοδος για κάποιον να φύγει. Ζηλεύω τα παιδιά που θα πάνε φέτος στο Survivor. Θα πάνε σε ένα περιβάλλον που θα είναι έξω και θα κάνουν τα μπάνια τους.»!

Και υπογράμμισε ο Ηλίας Γκότσης στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Ο Σάκης ήταν πολύ καλός στον ρόλο του και μας βοηθούσε. Τον Ντάνο δεν τον έχω δει σε τέτοιο ρόλο και δεν ξέρω πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Εγώ είμαι υπέρ να γίνονται αλλαγές και να δοκιμάζονται νέα πρόσωπα».

Όσον αφορά τα ριάλιτι, είπε: «Κάποιοι ρόλοι είναι κόντρα στην προσωπικότητά μου και δεν θα μου έβγαινε. Δεν θα ήμουν και καλός σε αυτό. Πρόκειται για προσωπικές στιγμές που θέλω να τις κρατάω για εμένα. Δεν θα τις μοιραζόμουν ποτέ μπροστά σε μια κάμερα».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω απόσπασμα!