Photos & Video

MEDIA

GNTM: Ποια είναι τα πιο περίεργα μηνύματα που έλαβε στα social media ο Έντουαρτ;

GNTM: Ποια είναι τα πιο περίεργα μηνύματα που έλαβε στα social media ο Έντουαρτ;

GNTM: Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό και το φαβορί του GNTM Έντουαρτ Στεργίου αποχώρησε από το reality μόδας, χθες (14/12).

Ο πρώην παίκτης δεν κατάφερε να πάει στην κριτική επιτροπή την καλύτερη λήψη φωτογραφίας από το σετ και ο Έντουαρτ είδε την πόρτα της εξόδου, μια μέρα πριν από το μεγάλο τελικό!

Ο πρώην παίκτης του GNTM βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκε μόλις έγινε γνωστή η αποχώρησή του από το ριάλιτι μοντέλων.

Στην αρχή ρωτήθηκε πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί από τις θαυμάστριές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο ίδιος απάντησε πως τα ερωτικά μηνύματα ήταν όντως πολλά, τα περισσότερα είχαν χιουμοριστική διαθεση!

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη τι είδους μηνύματα δέχτηκε χθες το βράδυ μετά την αποχώρηση, ο Έντουαρτ είπε: «Λαμβάνω κάποια μηνύματα που είναι πιο προσωπικά και ίσως θα έλεγα πιο τολμηρά και με φέρνουν σε δύσκολη θέση» με την Κατερίνα Καραβάτου να συμπληρώνει: «αυτά θα τα βλέπεις από εδώ και πέρα, καλό κουράγιο»!

Να σας θυμίσουμε ότι σε λίγες ώρες ο κρίσιμος τελικός του επιτυχημένου ριάλιτι μοντέλων στο STAR έρχεται και η αγωνία των παικτών για το μεγάλο έπαθλο κορυφώνεται! Ένας εκ των τεσσάρων φιναλίστ θα καταφέρει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής ή η μεγάλη νικήτρια του 3ου κύκλου GNTM.

Τα μοντέλα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διαγράψουν την καλύτερη πορεία είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και η Παρασκευή Κερασιώτη.

Δείτε το video.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στις 21/12 η συνεδρίαση για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη