MEDIA

J2US: Πρόσωπα - έκπληξη ανεβαίνουν στη σκηνή του σόου

J2US: Πρόσωπα - έκπληξη ανεβαίνουν στη σκηνή του σόου

J2US: Όσα θα δούμε στο έκτακτο J2US το βράδυ της Πέμπτης

Το J2US σύντομα κάνει φινάλε στο πρόγραμμα του Open με τον Νίκο Κοκλώνη να ετοιμάζει μια λαμπερή βραδιά για τον μεγάλο τελικό του σόου.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός προχώρησε σε μια έκτακτη αλλαγή για το καθημερινό του πρόγραμμα, καθώς αυτή την Πέμπτη θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη live σόου του J2US.

Και αυτή τη φορά, η παραγωγή έχει φροντίσει για τα πάντα, ενώ στη σκηνή θα βρεθούν σε guest εμφάνιση δυο λαμπερές κυρίες.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία και συμμετείχε στο φετινό J2US επιστρέφει με μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Στο ίδιο σόου και την ίδια μέρα θα δούμε και την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Open θα ανέβει στη σκηνή όπου και θα τραγουδήσει μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες παρουσίασε το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Τρύφωνας Σαμαράς προγραμμάτιζε να κάνει άλλη μια guest εμφάνιση στο σόου αυτή της Πέμπτης, κάτι που τελικά δεν θα συμβεί.

«Όντως, ο Τρύφωνας δεν θα είναι εν τέλη, παρότι στις δηλώσεις είχε πει πως θα είναι στο σόου το οποίο θα έχει εμφανίσεις βασισμένες στον ελληνικό κινηματογράφο. Τελικά δεν θα είναι γιατί δεν χωράει στη σκαλέτα. Θα είναι όμως στον τελικό. Στον τελικό μπορεί να δούμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στις 21/12 η συνεδρίαση για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη