MEDIA

GNTM Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Όλα όσα είδαμε (videos)

GNTM Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Όλα όσα είδαμε (videos)

Έπεσε η αυλαία στο GNTM 3 το βράδυ της Τρίτης (15/12). Μεγάλος νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ μετά από τρεις δοκιμασίες.

Μετά από περίπου τρεις μήνες, το GNTM έφτασε στο τέλος του, με τον Ηρακλή να επιβεβαιώνει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που τον συνόδευε από την αρχή.

Το μοντέλο θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Τα τρία μέρη του τελικού

Ο τελικός του Greece Next Top Model είχε τρεις φάσεις. Στην πρώτη, τα τέσσερα μοντέλα έκαναν Catwalk, με τον Αιμιλιάνο να αποχωρεί και να αφήνει τους Ηρακλή, Ανδρέα και Παρασκευή υποψήφιους για τον τίτλο του επόμενο GNTM.

Στη συνέχεια τα τρία μοντέλα πόζαραν στο φακό του Δημήτρη Σκουλού. Στην πρώτη φωτογράφιση, συμμετείχαν οι Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας, αλλά και μοντέλα που δεν είχαν γνωρίσει ποτέ στη ζωή τους.

Στη δεύτερη και τελευταία φωτογράφηση του φετινού κύκλου, τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν σα να βρίσκονται σε κοκτέιλ πάρτι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες φωτογραφίστηκαν με παρτενέρ.

Όταν έφτασε η ώρα της κρίσεως, οι τέσσερις κριτές βαθμολόγησαν τα μοντέλα για την πρώτη τους φωτογράφιση. Για το catwalk, οι παίκτες πήραν συνολικά την παρακάτω βαθμολογία:

Σε αυτό το σημείο, ξεκίνησε το live μέρος του τελικού στο πλατό του GNTM.

Μεταξύ των κριτών και ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος απουσίαζε στον ημιτελικό, αλλά και στο πρώτο μέρος του τελικού, λόγω επαφής του με κρούσμα covid.

Στο ζωντανό μέρος του τελικού είδαμε και τις υπόλοιπες βαθμολογίες των κριτών, αλλά και τις ψήφους του κοινού.

Στη κριτική για τη δεύτερη φωτογράφιση των παικτών, ο Ανδρέας έλαβε 35 βαθμούς, η Παρασκευή 38 και ο Ηρακλής 40 βαθμούς, με τη βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής: Ανδρέας 72, Παρασκευή 76 και Ηρακλής 79 βαθμοί.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκαν οι ψήφοι του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι βαθμολογίες του κοινού προστέθηκαν στις υπάρχουσες βαθμολογίες των κριτών, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή του φετινού GNTM τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Στη δεύτερη θέση κατέληξε η Παρασκευή και στην τρίτη ο Ανδρέας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός- Χατζάκης: Πιθανές εστίες διασποράς τα ρεβεγιόν των 9 ατόμων - «Παίζουμε με την τύχη»