Σύντομα και κυριακάτικη έκδοση της «Sun»

Newsroom Newsroom

Σύντομα και κυριακάτικη έκδοση της «Sun»

Ο Ρούπερτ Μέρντοκ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής «Sun», παρά το γεγονός ότι η δημοφιλής ταμπλόιντ εφημερίδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο σκανδάλου δωροδοκιών.

Στόχος του Μέρντοκ είναι να αντικαταστήσει την εφημερίδα του ομίλου του «News of the World», η οποία έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι μετά από ένα σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών στο οποίο εμπλέκονταν δημοσιογράφοι της εφημερίδας.

«Θα συνεχίσουμε την περήφανη κληρονομιά της «Sun» με την κυκλοφορία πολύ σύντομα της Sun on Sunday», ανακοίνωσε ο Μέρντοκ σε μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το προσωπικό της εταιρείας «News International», βρετανικής θυγατρικής του ομίλου του «News Corporation».

Ο Μέρντοκ έφτασε σήμερα στο Λονδίνο για να είναι παρών σε μία συνάντηση για τη διαχείριση της κρίσης στη «Sun», πολλοί δημοσιογράφοι της οποίας συνελήφθησαν πρόσφατα στο πλαίσιο μίας έρευνας για δωροδοκία αστυνομικών και αξιωματούχων.

Η Sun «είναι κομμάτι του εαυτού μου», σημείωσε ο μεγιστάνας στο προσωπικό της εφημερίδας. «Σεβόμαστε τον νόμο. Οι παράνομες δραστηριότητες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές και δεν θα είναι ανεκτές», επεσήμανε.

Παράλληλα, ο Μέρντοκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή τους μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά τους εφόσον δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. «Καθένας είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίου», υπογράμμισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved