MEDIA

UnREAL: Η σειρά που θα σε βάλει στα «άδυτα» του Bachelor

UnREAL: Η σειρά που θα σε βάλει στα «άδυτα» του Bachelor
AP Images

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη σειρά «UnREAL» και στη συνέχει παρακολούθησαν και το ριάλιτι «The Bachelor», έχουν ήδη καταλάβει τι εννοούμε.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα προβλήθηκε το ριάλιτι «The Bachelor». Ένα κόνσεπτ που υπάρχει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία, ειδικότερα στις ΗΠΑ. Όπως όλα αυτά τα παιχνίδια, βέβαια, βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο σενάριο και πολλές φορές οι τηλεθεατές διαφωνούν με την εξέλιξη και ψάχνουν τις εξελίξεις… στα παρασκήνια.

Αν, μάλιστα, έχει παρακολουθήσει κανείς και το σίριαλ UnREAL, τότε δεδομένα θα έχει αυτή την καχυποψία. Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Lifetime τον Ιούνιο του 2015, πραγματεύεται τη ζωή μιας εργαζόμενης στην παραγωγή ενός ριάλιτι που επί της ουσίας… είναι το Bachelor.

Απλά στη σειρά το όνομα του παιχνιδιού είναι «Everlasting», όμως, το στόρι είναι ακριβώς το ίδιο. Ένας περιζήτητος εργένης, αρκετές κοπέλες που τον διεκδικούν και αρκετή ίντριγκα. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζουν βέβαια και οι άνθρωποι της παραγωγής, που βοηθούν τις εξελίξεις μέσα στο παιχνίδι.

Όποιος θέλει, λοιπόν, να πάρει μια… μικρή γεύση από το τι, πιθανότατα, συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στα reality shows και κυρίως στο Bachelor, δεν έχει παρά να αναζητήσει τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η Σίρι Άπλμπι και η Κονστάνς Σίμερ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.