MEDIA

Ο Μπιλ Κόσμπι σταμάτησε να κάνει... μπάνιο στη φυλακή - Γιατί πήρε την απόφαση αυτή

Ο Μπιλ Κόσμπι σταμάτησε να κάνει... μπάνιο στη φυλακή - Γιατί πήρε την απόφαση αυτή
AP PHOTO

Δύσκολες στιγμές περνάει στη φυλακή της Πενσιλβάνια όπου κρατείται ο Μπιλ Κόσμπι.

Ο καταδικασμένος για σεξουαλικές επιθέσεις κωμικός εκτός από το lockdown που έχει επιβληθεί για τις 20 από τις 24 ώρες της ημέρας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε ότι σταματάει και το... μπάνιο!

«Αποφάσισα να σταματήσω να κάνω μπάνιο στα κοινόχρηστα ντους αλλά να πλένομαι τοπικά στο κελί μου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνω υγιής και ασφαλής» δήλωσε στην Daily Mail.

Ο Κόσμπι είναι 83 ετών, ανήκει, δηλαδή, στις ηλικιακές ομάδες που είναι πιο ευάλωτες στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην φυλακή στην οποία εκτιεί την ποινή του έχουν καταγραφεί αρκετά κρούσματα και γι' αυτό υποβάλλεται καθημερινά σε τεστ κορονοϊού.

Ο Μπιλ Κόσμπι πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να μείνει «καθαρός» από κορονοϊό καθώς πιστεύει ότι έχει ελπίδες να ανατρέψει την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση.

Ο γνωστός αφροαμερικανός κωμικός καταδικάστηκε το 2018 για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Άντρεα Κόνσταντ σε μια δική στην οποία κατέθεσαν άλλες πέντες γυναίκες που υποστήριξαν ότι δέχθηκαν επίθεση από τον Κόσμπι τα προηγούμενα χρόνια.

Την έφεση του Κόσμπι, ο οποίος έχει ήδη εισπράξει μια αρνητική απόφαση σε προηγούμενη παρόμοια κίνηση το 2019, θα εξετάσει το ανώτατο δικαστήριο της Πενσιλβάνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.