MEDIA

Όταν όλη η Ελλάδα έκανε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με Big Brother

Όταν όλη η Ελλάδα έκανε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με Big Brother

Big Brother: Η πρώτη προβολή του ριάλιτι του «Μεγάλου Αδελφού» στην Ελλάδα είχε ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2001 και η αλλαγή του χρόνου ήρθε μαζί με την ανάδειξη του νικητή.

«Τσάκας», Πρόδρομος, Μαίρη Σκόρδου, Ρέα και αρκετοί ακόμα άνθρωποι είχαν μπει στη ζωή μας τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2001 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, στην πρεμιέρα της προβολής του Big Brother στην Ελλάδα.

Το ριάλιτι που είχε ήδη κάνει επιτυχία σε όλο τον πλανήτη, έφτασε και στη χώρα μας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και 12 συγκάτοικοι διεκδίκησαν το έπαθλο των 50.000.000 δραχμών, ήτοι κάτι περισσότερα από 145.000 ευρώ, καθώς τότε δεν είχε αλλάξει ακόμα το νόμισμα της χώρας.

Το Big Brother 1 θεωρήθηκε από τα πλέον επιτυχημένα ριάλιτι στην ιστορία και μάλιστα το φινάλε του είχε συμπέσει με την αλλαγή του χρόνου. Στις 31 Δεκεμβρίου 2001 το 80% των τηλεθεατών είχε συγκεντρωθεί μπροστά στις τηλεοράσεις του και υποδέχθηκε το 2002 μαζί με τον νικητή του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ή αλλιώς «Τσάκας» όπως είχε συστηθεί στο κοινό, ήταν ο μεγάλος νικητής έχοντας μείνει στο τέλος με τον μετέπειτα κουμπάρο και φίλο του, Πρόδρομο Καθηνιώτη. Το 2002, λοιπόν, είχε έρθει στην Ελλάδα με… αναποδογυρισμένο τραπέζι από τον νικητή του πρώτου Big Brother

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.