VIDEO

MEDIA

Γκλέτσος: «Χαίρομαι για τον Βασιλάκο. Τα νέα παιδιά πάνε σε ριάλιτι και ψάχνουν δουλειά»

Γκλέτσος: «Χαίρομαι για τον Βασιλάκο. Τα νέα παιδιά πάνε σε ριάλιτι και ψάχνουν δουλειά»

Απόστολος Γκλέτσος: Η γνωριμία του με την οικογένεια του Βασιλάκου μετρά αρκετά χρόνια.

Καλεσμένος στη "Φωλιά των Κου Κου", ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τη συμμετοχή του στις "8 λέξεις", αλλά και για την προσωπική του ζωή την περίοδο της πανδημίας.

«Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός. Φλερτ μέσα στον κορονοϊό και την πανδημία είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook», ξεκαθάρισε για τα προσωπικά του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ρωτήθηκε ξανά για τη γνωριμία του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον πρώτο Έλληνα Bachelor.

«Νομίζω ότι αυτό το θέμα το εξαντλήσαμε, αλλά παρ' όλα αυτά, θα σας πω ότι μια χαρά μου φάνηκε! Ξέρετε, σε μια τέτοια περίοδο που όλα τα νέα τα παιδιά ψάχνουν για δουλειά, ψάχνουν για μια ευκαιρία και κάπως, κάτι να βρούνε, πολύ καλά κάνανε και πήγαν και σε τηλεπαιχνίδια. Πάνε πολλά παιδιά σε ριάλιτι και παιχνίδια. Πέρα από το έπαθλο, πάνε για να βρουν έστω μια δουλειά, μέσα από τη δημοσιότητα η οποία ανοίγει πόρτες, κακά τα ψέματα. Χάρηκα με τη χαρά του Παναγιώτη», δήλωσε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Όσο για τη γνωριμία τους, αυτή φαίνεται να μετρά αρκετά χρόνια, μιας και ο ηθοποιός γνωρίζει αρκετά καλά όλα τα μέλη της οικογένειάς του, μέσα από μια φιλία που εξελίχθηκε σε κουμπαριά.

«Είναι ένα παιδί που το συμπαθώ πάρα πολύ. Ξέρω τους γονείς του, είμαστε φίλοι με τον πατέρα του, ο θείος του, μου έχει βαπτίσει την κόρη», τόνισε στην πρωινή εκπομπή του star.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

.