Photos & Video

MEDIA

Θεοφανία Παπαθωμά: Αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες

Θεοφανία Παπαθωμά: Αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε τις εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες“.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό με το Survivor, και στον αγαπημένο της Γρηγόρη Πετράκο.

Για τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 που θα δούμε παρακάτω, δήλωσε χαρακτηριστικά: Αυτό το σίριαλ είναι ευλογία και για εμάς που το γυρίζουμε και για τον κόσμο που το βλέπει. Εύχομαι να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά. Έχω ακούσει τα σπόιλερ που λένε ότι η Βιολέτα παντρεύεται τον Μιλτιάδη. Θα ήθελα ο ρόλος μου να καταλήξει έτσι γιατί η πολύπαθη Βιολέτα κάπως πρέπει να ηρεμήσει, να αποκατασταθεί, γιατί αν της φύγει και ο Μιλτιάδης τι θα γίνει;».

Και συνέχισε, συμπληρώνοντας: «Προς το παρόν ο Βόσκαρης θέλει να εξαφανίσει την Ελένη από το Διαφάνι, θα την ερωτευτεί κρυφά; Οι αδερφές Σταμίρη έχουν τραβήξει πολλά. Μου αρέσει όμως αυτή η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω, ταιριάζουν! Αρραβωνιάστηκε και ο Λάμπρος με την Λενιώ, όλα πάνε καλά. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αγαπιούνται πολύ. Και να φύγει η Ασημίνα θα ξαναγυρίσει, λέω εγώ τώρα. Του χρόνου ίσως η Βιολέτα να κάνει ένα παιδί με τον Μιλτιάδη, γιατί όχι;».

Όσο για τον Γρηγόρη Πετράκο είπε: «Γενικά είμαι βράχος στους ανθρώπους που αγαπώ και για να αγαπάς τον άλλον πρέπει πρώτα να αγαπάς τον εαυτό σου, άρα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.».

Δείτε το video με τις δηλώσεις της.