MEDIA

Γιώργος Κιμούλης: Τα 10 λεπτά δημοσιότητας και οι νέες καταγγελίες από Ξυλά και Ρουμελιώτη

Γιώργος Κιμούλης: Τα 10 λεπτά δημοσιότητας και οι νέες καταγγελίες από Ξυλά και Ρουμελιώτη
INTIME

Η καταιγίδα «Γιώργος Κιμούλης» που έχει χτυπήσει τον χώρο του θεάτρου συνεχίστηκε και την Τετάρτη με τοποθετήσεις των «στρατοπέδων» που έχουν σχηματιστεί.

Από τη μια βρίσκεται ο Γιώργος Κιμούλης ο οποίος απάντησε και στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και στην ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού και από την άλλη Φαίη Ξυλά και Ευδοκία Ρουμελιώτη, δύο ηθοποιοί που έκαναν νέες καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού.

Πρώτος τοποθετήθηκε ο Γιώργος Κιμούλης ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα OnTime χαρακτήρισε «επικίνδυνο» να χρησιμοποιεί η Ζέτα Δούκα την «σημαντική πράξη της κυρίας Μπεκατώρου».

«Στεναχωρήθηκα και θύμωσα» πρόσθεσε για τα συναισθήματα που του δημιούργησαν οι καταγγελίες και συμπλήρωσε για τη Ζέτα Δούκα: «Αν ήταν ένα ενήλικος άνθρωπος που εισέπραττε ψυχολογική βία δεν θα έμενε στη δουλειά. Δεν ήταν κάνα κοριτσάκι που ήταν σε κάποια σχολή οπότε ο κακός θιασάρχης της είπε μη σου καταστρέψω τη καριέρα».

«Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ο Κιμούλης είναι ο Κιμούλης… σου λέει θα μπορώ να βάλω εγώ με τον Κιμούλη; Τότε! Χωρίς να θέλω… Αυτό είναι και αγένεια… δες πόσο χρονών ήταν. Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά… Έλα σε παρακαλώ. Ήταν πρωταγωνίστρια» καταλήγει ο Γιώργος Κιμούλης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Κιμούλη

Όσον αφορά την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

«Βέλη» από Ξυλά και Ρουμελιώτη

Στις καταγγελίες της Ζέτα Δούκα και της Κατερίνας Γερονικολού ήρθαν να προστεθούν λίγη ώρα αργότερα οι δημόσιες τοποθετήσεις δύο άλλων ηθοποιών, της Φαίης Ξυλά και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, όταν έκαναν την παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» και ενώ ήταν πολύ χαρούμενη για αυτή την παράσταση αντιμετώπισε μια λεκτική επίθεση άνευ προηγουμένου από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου».

Από την πλευρά της η Φαίη Ξυλά η οποία έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη σε δυο θεατρικά έργα, ανέφερε πως αυτές οι συνεργασίες της ήταν από τις πιο δύσκολες στη ζωή της και κάποια στιγμή είχαν φτάσει σε σημείο να μη μιλάνε καν παρά μόνο πάνω στη σκηνή.

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όρια μου με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν είχαμε καμία συνομιλία. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει είναι καταδικαστέο…» πρόσθεσε η Φαίη Ξυλά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική – Τα έκτακτα μέτρα που έρχονται