MEDIA

Survivor spoiler: Γιατί «κινδυνεύουν» Τζέιμς και Νίκος - Τι δείχνουν τα «κουκιά»

Survivor spoiler: Γιατί «κινδυνεύουν» Τζέιμς και Νίκος - Τι δείχνουν τα «κουκιά»

Survivor: Λέτε να πληρώσουν την επιλογή τους; 

Της ανατροπής έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, καθώς κανείς δεν περίμενε να φύγει ο Περικλής Κονδυλάτος ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις υποψήφιους.

Η Ανθή Σαλαγκούδη φάνηκε, για άλλη μια φορά, πως έχει κόσμο που την στηρίζει, ενώ το παράπτωμα του Κρις και του Αλέξη δεν φαίνεται να επηρέασε το κοινό. Η προσπάθεια των Μπλε να τους διώξουν από τη μπλε ομάδα πήγε… άπατη και πλέον πάμε στη νέα βδομάδα με τους «δυνατούς» της μπλε ομάδας να κινδυνεύουν. Γιατί;

Το μήνυμα εστάλη στους παίκτες της μπλε ομάδας. Ο κόσμος στηρίζει τους Αλέξη και Κρις. Από τη στιγμή που τιμωρήθηκαν από την παραγωγή, οι δύο παίκτες δέχονται ασταμάτητα επιθέσεις από τους συμπαίκτες τους, ενώ σε αυτή την υπο-ομάδα ανήκει πλέον και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αν οι μπλε χάσουν μία ή δυο από τις επόμενες ασυλίες που έρχονται, θα κληθούν να ψηφίσουν σωστά; Ξεκινάμε με το βασικό. Οι τρεις γυναίκες (Άννα Μαρία, Μαριαλένα και Ελευθερία) δεν μπορούν να ψηφιστούν. Ακόμα και αν δούμε μέχρι τη Δευτέρα τη Χριστίνα Κεφαλά στη μπλε ομάδα, δεν θα μπορεί να ψηφιστεί λόγω ασυλίας που έχουν οι νέοι παίκτες.

Πάμε τώρα στους άνδρες. Οι μεν θα αναγκαστούν να ψηφίσουν τον Αλέξη ή τον Κρις μαζί με τις γυναίκες. Όμως οι δύο παίκτες που έδειξαν πως έχουν τη στήριξη του κόσμου, ίσως στραφούν σε έναν υποψήφιο για να μαζέψει δύο ψήφους και να βγουν μαζί του στον… τάκο. Στην… εξίσωση μπαίνει και ο Πάνος Καλίδης, που δύσκολα θα τον ψηφίσουν όμως, καθώς η σχέση του μαζί του, δεν είναι τόσο άσχημη όσο με τους άλλους.

Άρα αυτόματα μιλάμε πως αν βγουν υποψήφιοι Κρις ή Αλέξης μαζί με τον Τζέιμς ή Νίκο, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους τελευταίους δύο. Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν και από την ατομική ασυλία. Εκεί όμως ο Αλέξης Παππάς έχει δείξει πως είναι πολύ δυνατός!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διακοπές ρεύματος στην Αττική: Μάχη σε 5 περιοχές, η αποκάλυψη του Newsbomb, τι υποστηρίζει η ΚΕΔΕ