MEDIA

Survivor: Νέα κόντρα Σάκη – Τζέιμς - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Survivor: Νέα κόντρα Σάκη – Τζέιμς -  Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού – Όλοι κατά του Τζέιμς και του Νίκου

Συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/3) η κόντρα ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Τζέιμς Καφετζή. Οι μπλε μπορεί να κατάφεραν να κερδίσουν το μεγαλύτερο έπαθλο φαγητού που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στο Survivor την Κυριακή (6/3), όμως αυτό δεν άλλαξε το κλίμα στην ομάδα με αποτέλεσμα ο «πρίγκιπας» μαζί με τον Νίκο και την Άννα Μαρία να δέχονται τα βέλη των άλλων παικτών.

Στη παραλία των «κόκκινων», ο Γιώργος Κοψιδάς άφησε αιχμές για το πώς ο Τριαντάφυλλος διαχειρίζεται την ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας κατά τα αγωνίσματα, με τον ηθοποιό να έχει διαφορετική οπτική σε σχέση με τον τραγουδιστή.

«Γενικά ο Τριαντάφυλλος είναι συνήθως επικεντρωμένος πιο πολύ στην ψυχολογία των αντιπάλων. Αν ασχολείσαι πάρα πολύ με το σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος, αυτό εμένα μου δείχνει ότι δεν πολυπιστεύεις στις ικανότητές σου και στις δυνατότητές σου», είπε ο Κοψιδάς.

Ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε: «Δεν είναι άσχημο αν η άλλη ομάδα έχει πεσμένη ψυχολογία να το εκμεταλλευτείς εσύ και αυτή είναι η άποψή μου».

Εν τω μεταξύ η διαμάχη Σάκη Κατσούλη - Τζέιμς Καφετζή συνεχίστηκε. Πριν από το πρώτο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης απευθύνθηκε στον Τζέιμς Καφετζή, στον απόηχο του καβγά που είχαν στην παραλία, και οι δύο παίκτες των «Μπλε» λογομάχησαν έντονα εκ νέου.

Ο Σάκης Κατσούλης είπε στον Τζέιμς Καφετζή ενώπιον όλων: «Μια ερώτηση να κάνω στον Τζέιμς: Στην κουβέντα που υπήρχε στην καλύβα και ύψωσα τον τόνο της φωνής μου, είχα καμία συμμετοχή; Είχα καμία συμμετοχή σε κάποια από τις δύο κουβέντες; Σε αυτό απάντησέ μου». Από τη πλευρά του ο Καφετζής τόνισε: «Ήσουν πάρα πολύ προκλητικός για να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια».

Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε άμεσα λέγοντας: «Τζέιμς, μάθε λίγο να μιλάς γιατί είσαι 24 χρόνων και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς».

Νικητές αναδείχτηκαν οι «Κόκκινοι» με σκορ 10-6, ενώ οι «μπλε» μοιάζουν με καζάνι που βράζει. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας που περιλάμβανε ισορροπία, την ασυλία κέρδισε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

Στο συμβούλιο του νησιού υπήρξε νέα ένταση και το όνομα του Πάνου Καλλίδη ήταν το αντικείμενο της κουβέντας. Ο Τζέιμς τον κατηγόρησε για αλλαγή «στρατοπέδου», με τον Αλέξη Παππά να μιλά για υποκρισία της κλίκας των τριών.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και ενώ ήταν η σειρά του Πάνου Καλλίδη να ψηφίσει, ο τραγουδιστής ανέφερε μπροστά στην κάμερα πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επειδή ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα-Μαρία Βέλλη τον «έχουν κάνει να ντρέπεται».

Οι «μπλε», λοιπόν ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί τελικά ο Νίκος Μπάρτζης, καθώς συγκέντρωσε 5 αρνητικές ψήφους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση