MEDIA

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Star: Χωρίς «Κου Κου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Star: Χωρίς «Κου Κου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή

Δεν θα προβληθεί η «Φωλιά των Κου Κου» και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή 19/3 και την Δευτέρα 22/3.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του STAR έφερε το θετικό κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε σε άτομο της παραγωγής το οποίο συνεργάζεται με τις εκπομπές στη «Φωλιά των ΚουΚου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Φωλιά των ΚουΚου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν βγήκαν στον «αέρα» την Πέμπτη (18/03) λόγω ύποπτου κρούσματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που βγήκαν αργότερα, άνθρωπος της παραγωγής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ως εκ τούτου, το πρόγραμμα του σταθμού αναδιαμορφώθηκε, αφού οι συντελεστές και οι συνεργάτες των δύο εκπομπών, που είχαν επαφή μαζί του, έπρεπε να μπουν σε καραντίνα.

Μετά λοιπόν την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε μέλος της ομάδας της παραγωγής οι δύο εκπομπές «Φωλιά των ΚουΚου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν θα προβληθούν ούτε την Παρασκευή (19/3), ούτε τη Δευτέρα (22/3).

Στη θέση της «Φωλιάς των ΚουΚου», το Star Channel, αύριο Παρασκευή θα προβληθεί σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef ενώ στις 11.00 η ελληνική ταινία «Κορίτσι για δύο. Αντί της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ξένη σειρά «Ντετέκτιβ Monk» στις 13:15.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού: «Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ».

Το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star θα διεξαχθεί κανονικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Με την πλάτη στον τοίχο το ΕΣΥ: «Ασφυξία» στις ΜΕΘ – Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr