MEDIA

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και τα ράμματα στον Σάκη (videos)

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και τα ράμματα στον Σάκη (videos)

Survivor: Ποιος παίκτης βγήκε στον… τάκο και ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία;

Μετά από αρκετές ημέρες, οι κόκκινοι επικράτησαν στο στίβο μάχης κερδίζοντας την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/3) στο Survivor.

Μπορεί το κλίμα στους κόκκινους να είναι πολύ βαρύ μετά την αποχώρηση του Κοψιδά αλλά και τις συνεχείς επιθέσεις στον Τριαντάφυλλο, όμως εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη και κέρδισαν με σκορ 10-4.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είδαμε να τραυματίζεται στο επεισόδιο της Κυριακής (21/3) και χθες έκανε ράμματα στο πόδι και έτσι οι μπλε έχασαν έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες, ενώ δεν αγωνίστηκε και η Χριστίνα η οποία ακόμα φορά το ειδικό κολάρο στο λαιμό. Έτσι μόλις 5 παίκτες προσπάθησαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά όμως δεν τα κατάφεραν.

Στο συμβούλιο του νησιού βγήκαν μαχαίρια, ενώ ανακοινώθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο ατομικό αγώνισμα για το κολιέ της ασυλίας, νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αφενός θα έχει ασυλία για αυτή την εβδομάδα και αφετέρου θα αναδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης.

Οι ηττημένοι έπρεπε να αναδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, μέσα από την καθιερωμένη ψηφοφορία της χαμένης ομάδας. Στο συμβούλιο του νησιού, πριν την ψηφοφορία, οι μπλε είχαν έντονο τσακωμό με πρωταγωνιστές τους Νίκο, Σάκη και Τζέιμς για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος.... γυρίζει τη μπιφτέκα.

Στο κομμάτι της ψηφοφορίας, παρακολουθήσαμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς η Άννα Μαρία επελέγη με τέσσερις ψήφους (τρεις πήρε η Ελευθερία και μια ο Τζέιμς) ως η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπορούσε να ψηφιστεί έχοντας κερδίσει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Η Άννα Μαρία θα βρεθεί για πρώτη φορά με τα χρώματα των μπλε, υποψήφια προς αποχώρηση. Πριν τη διαδικασία, στην καλύβα των μπλε υπήρξε ένταση, κυρίως ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: 206 ιδιώτες γιατροί στη «μάχη» με τον ιό - «Λεκές στο ιατρικό σώμα η επίταξη»