MEDIA

Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος απλά μου ανακοίνωσε ότι φεύγει, δεν ξέρω πού μένει

Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος απλά μου ανακοίνωσε ότι φεύγει, δεν ξέρω πού μένει

Για τον χωρισμό της από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη μίλησε ξανά η Μαρίνα Πατούλη.

Όπως είπε η Μαρίνα Πατούλη «δεν ξέρω τι συνέβη. Ξέρω πως μια μέρα του Ιανουαρίου μού ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουμε καμία επικοινωνία».

«Πραγματικά είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω εξαντληθεί» προσθέτει η κυρία Πατούλη η οποία μίλησε στο περιοδικό Hello.

Σύμφωνα με την ίδια «δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχω καν καταλάβει πώς προέκυψε όλο αυτό. Έφυγε και δεν ξέρω πού μένει. Γι’ αυτό και έφτασα στο σημείο να απευθύνω δημόσια έκκληση».

Ερωτηθείσα για τις φήμες περί ύπαρξης τρίτου προσώπου η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθαρίζει ότι «δεν με ενδιαφέρει».

«Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές σε ένα γάμο 35 χρόνων. Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη» συμπλήρωσε.

«Ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε και θα παραμείνουμε οικογένεια. Πρέπει να συντονιστούμε σε όλο αυτό που περνάμε. Δεν μου έδωσε όμως καμία ευκαιρία έως τώρα. Κάποιες φορές μιλά μόνο με το παιδί» συνέχισε την εξομολόγησή της.

Ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει διαζύγιο αλλά βαθιά κρίση στη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για οξύτατη κρίση και προσωπικές επιλογές. Αν ακολούθησε άλλο δρόμο, θα το σεβαστώ. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο και εγώ, αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μαζί, να διασφαλίσω ότι θα υπάρχουν ασφάλεια και ηρεμία. Έχουμε ευθύνη απέναντι στο παιδί μας να το πράξουμε» λέει χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Πατούλη δηλώνει, τέλος, «αιφνιδιασμένη» και μια «τεράστια θλίψη» προσθέτοντας πως «έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου».

«Νομίζω πως ο Γιώργος Πατούλης -ίσως λόγω πίεσης, ίσως λόγω ευθυνών και υποχρεώσεων- δεν αντιλαμβάνεται αυτή την περίοδο ότι η οικογένεια πρέπει πάντα να έρχεται σε πρώτη μοίρα, έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή όλων μας. Πρέπει να δημιουργηθούν δικλίδες ασφαλείας ώστε να νιώθουμε όλοι καλά» καταλήγει η Μαρίνα Πατούλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Γιαμαρέλλου στο Newsbomb.gr: Τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται – Πώς θα κάνουμε Πάσχα