MEDIA

Survivor Spoiler 24/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας – Ποιοι θα τιμωρηθούν (vid)

Survivor Spoiler 24/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας – Ποιοι θα τιμωρηθούν (vid)

Survivor Spoiler 24/3: Θα πέσουν κορμιά!

Απίστευτα πράγματα αναμένεται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όπως σας είπαμε, η απόφαση της κλίκας των πέντε στη μπλε ομάδα θα φέρει τα πάνω – κάτω στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκος Μπάρτζης θα αγωνιστούν κόντρα στην κόκκινη ομάδα και μάλιστα θα τα καταφέρουν! Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι τρεις παίκτες της μπλε ομάδας όχι μόνο θα κερδίσουν τους κόκκινους, αλλά θα το κάνουν και εύκολα με σκορ 10-6.

Σύμφωνα όμως με όσα είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μπορεί οι μπλε να κερδίζουν, όμως για τιμωρία σε εκείνους που δεν αγωνίστηκαν, δεν θα δοθεί φαγητό, καθώς το έπαθλο επικοινωνίας θα έχει, όπως πάντα, κάτι παραπάνω.

Ποιος θα αποχωρήσει;

Ας πάμε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που για πολλούς, ίσως να είναι έκπληξη. Ο Τζέιμς γνωρίζαμε από την αρχή πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Μπορεί να έχει haters, όμως έχει ακόμα περισσότερους fans και μιλάμε για έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Survivor. Οπότε έχει πολύ δρόμο ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η «μάχη» ήταν εξ΄αρχής ανάμεσα σε Χριστίνα και Άννα Μαρία και το κοινό πήρε τη μεγάλη απόφαση. Εκτός Survivor βγαίνει η Άννα Μαρία Βέλλη και έτσι αφήνει τους Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή μόνους. Η κλίκα των πέντε, φαίνεται πως κατάφερε αυτό που ήθελε και πλέον απομένουν… δύο. Όμως όλα αλλάζουν καθώς έρχεται η Ένωση. Κρατήστε το αυτό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Γιαμαρέλλου στο Newsbomb.gr: Τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται – Πώς θα κάνουμε Πάσχα