Survivor Spoiler 29/3: Ποιο είναι το φαβορί για την πρώτη ασυλία; (videos)

Newsbomb

Survivor Spoiler 29/3: Η ένωση των δύο ομάδων είναι πλέον γεγονός, τα χαμόγελα από το πάρτι και τους χορούς πέρασαν και πλέον οι παίκτες επιστρέφουν στα αγωνίσματα. Ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη ασυλία; 

Οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν «ένα» στο πάρτι της ένωσης, αφήνοντας -για λίγο- στην άκρη όλες τις κόντρες και τις διαφωνίες τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (28/3) στο Survivor, είδαμε κάποιους παίκτες να έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Τζέιμς και ο Νίκος μπορεί να συμμετείχαν στα… πανηγύρια, φαινόταν όμως πως και πάλι είναι μόνοι τους.

Το γιορτινό κλίμα στον Άγιο Δομίνικο σταμάτα, καθώς πλέον οι παίκτες θα μένουν στην κόκκινη καλύβα, όμως οι ομάδες παραμένουν ως έχουν.

Ξεκάθαρα λοιπόν, στους μπλε τα «μαύρα πρόβατα» είναι οι Νίκος και Τζέιμς μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας, ενώ στην κόκκινη ομάδα, ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει να δέχεται τα πυρά.

Αυτές οι κόντρες ίσως να αλλάξουν πλέον τις ισορροπίες, όσο όμως οι παίκτες αγωνίζονται ομαδικά και όχι ατομικά, οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Οι παίκτες όμως επιστρέφουν στο στίβο μάχης και έχουμε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα την κερδίσει στη μετα-ένωση εποχή;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο οι μπλε έχουν το μεγάλο προβάδισμα σήμερα για την κατάκτηση της νίκης στην πρώτη μάχη για την ασυλία.

Θα επανέλθουμε μόλις έχουμε το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στόχος το άνοιγμα στις αρχές Απριλίου – Τι θα γίνει με σχολεία και λιανεμπόριο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved