MEDIA

Survivor: Επεισόδιο... υπερπαραγωγή – Ο νικητής στο διαγωνισμό τραγουδιού και η συναυλία του Derulo

Survivor: Επεισόδιο... υπερπαραγωγή – Ο νικητής στο διαγωνισμό τραγουδιού και η συναυλία του Derulo

Survivor: Η ένωση των δύο ομάδων τα είχε όλα, σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους παίκτες

Ένα από τα πιο κομβικά σημεία στο Survivor, είναι κάθε φορά η ένωση των δύο ομάδων. Αυτό συνέβη στο επεισόδιο – υπερπαραγωγή της Κυριακής (28/3), με τους παίκτες να ζουν μία υπέροχη βραδιά και τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν τους πρωταγωνιστές του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες έκαναν το μπάνιο τους, ξυρίστηκαν, βάφτηκαν και φόρεσαν τα καλά τους ενόψει του πάρτι. Οι γυναίκες ήταν εκείνες που τράβηξαν τα βλέμματα καθώς «έλαμπαν», χωρίς βέβαια οι άντρες να πηγαίνουν πίσω…

Πριν κάτσουν στο τραπέζι οι παίκτες για να γευτούν τα πιάτα που τους ετοίμασε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, είχαν μία συνάντηση με τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Εκεί εμφανίστηκε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε τόσο στους Έλληνες όσο και στους Τούρκους παίκτες, τους γνώρισε μεταξύ τους ενώ έστειλε και το μήνυμά του για τη φιλία των δυο λαών.

Εκεί είδαμε και τον Τζέιμς να φλερτάρει μία παίκτρια του τουρκικού Survivor, ενώ την παράσταση έκλεψε και το σαρδάμ ενός Τούρκου, όταν του συστήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Τούρκος μπέρδεψε το «Ελευθερία» με το… τελεφερίκ κι αυτό ήταν αρκετό έτσι ώστε το ελληνικό Twitter να δώσει για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ και να μας χαρίσει μερικά απίθανα σχόλια.

Αφού οι παίκτες γέμισαν τις μπαταρίες τους με μπόλικο φαγητό, ξεκίνησε ο διαγωνισμός του τραγουδιού. Κάθε παίκτης τραγούδησε το κομμάτι της επιλογής του, με τους υπολοίπους να τον βαθμολογούν. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, ο νικητής θα κέρδισε τη συμμετοχή του στον επόμενο διαγωνισμό του Survivor. Εκείνη που τα… σάρωσε όλα παίρνοντας όλο «10άρια» και ένα «9,5», ήταν η Νικολέτα όμως όλοι οι παίκτες το απόλαυσαν με τη ψυχή τους.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν συναυλία του Jason Derulo. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί. μφανίστηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή και καλωσόρισε τους Έλληνες, τους Ρουμάνους και τους Τούρκους Survivors και δεν δίστασε να αποθεώσει την ελληνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω και τα τρία Survivor εδώ. Καλώς ήρθατε. Είμαστε πολύ περήφανοι που βλέπουμε και τις τρεις χώρες μαζί και μέσα στις τρεις ομάδες των διαγωνιζόμενων την κόρη μου. Τους αγαπώ τους Έλληνες παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους Ρουμάνους και φυσικά τους αγαπημένους μου Τούρκους παίκτες. Ζηλεύουν αλλά φυσικά το νούμερο ένα είναι η Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Acun προτού ξεκινήσει το πάρτι.

Οι τρεις ομάδες διασκέδασαν μαζί και απόλαυσαν τον Jason Derulo που χάρισε σε παίκτες και τηλεθεατές ένα φαντασμαγορικό show, όπως ξέρει να κάνει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στόχος το άνοιγμα στις αρχές Απριλίου – Τι θα γίνει με σχολεία και λιανεμπόριο