MEDIA

Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Άννας Μαρίας Βέλλη – Τι είπε για τον Νίκο Μπάρτζη

Survivor: Το πρώτο μήνυμα της Άννας Μαρίας Βέλλη – Τι είπε για τον Νίκο Μπάρτζη

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε το πρώτο ποστάρισμα στο Instagram στο οποίο αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή. «Σας αγαπώ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ», είπε μεταξύ άλλων.

«Αν ήμουν 19 χρονών και έβλεπα τον Νίκο Μπάρτζη στην τηλεόραση, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη για τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη της στο Survivor. Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε στην εκπομπή «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου κι αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στη σχέση που ανέπτυξε με τους συμπαίκτες της.

«Είμαι πολύ συναισθηματική, δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η οποία ήταν η πρώτη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» διαδραματίστηκαν… σκηνές απείρου κάλλους όπου σπρώχτηκαν ακόμα και δημοσιογράφοι.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, πάντως, έστειλε και το πρώτο της μήνυμα στα social media, μέσω του Instagram, μετά την επιστροφή της από το Survivor.

«Από το παιχνίδι αργά η γρήγορα θα φύγουμε όλοι από τη ζωή μου όμως δεν θα φύγετε εσείς... Ευχαριστώ για τον αγώνα της ζωής μας, για τις αγκαλιές μας, για το πόσο πιστέψατε σε μένα όταν δεν πίστευα ούτε εγώ στον εαυτό μου. Τώρα ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ και αφήστε τους άλλους να γυρνάνε τις μπιφτέκες, όσο εγώ θα τις τρώω. Σας αγαπώ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Μπλε μέχρι το κόκκαλο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ίλιον: Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 63χρονης μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca