MEDIA

Survivor spoiler σήμερα 13/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία απόψε

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler 13/4: Αναμένεται μεγάλη μάχη στον Άγιο Δομίνικο – Ποιοι κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/4) στο Survivor, είδαμε τους κόκκινους να συσπειρώνονται, να κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και να διασκεδάζουν με το καλύτερο κλαμπ της Δομινικανής Δημοκρατίας το «Coco Bongo Punta Cana» σε μια ιταλική βίλα, μαζί με άλλους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Από την άλλη πλευρά οι μπλε κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί, ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας αλλά και οι Μαριαλένα και Ελένη δεν μπορούσαν να ψηφιστούν. Ο πρώτος λόγω του κολιέ που κέρδισε και οι γυναίκες της ομάδας λόγω του κανόνα των «δύο» καθώς στην άλλη ομάδα υπάρχουν τρεις γυναίκες προς το παρόν.

Μετά από τη ψηφοφορία στον τάκο βγήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ ακολούθησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο.

Ποιος κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία;

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς περιμένουμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι. Ο πληθυντικός που χρησιμοποιούμε είναι γιατί τη σημερινή ασυλία κερδίζουν οι μπλε!

Η μπλε ομάδα θα κάνει το 1-1 και έτσι θα στείλει και τους κόκκινους στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμα δύο παίκτες.

Όσο για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι; Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει τον Παύλο Γαλακτερό. Έτσι μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο συμπληρώνεται η δυάδα από τους μπλε.

Για τους κόκκινους δεν γνωρίζουμε ακόμα τους υποψήφιους, όμως αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι πως ετοιμαστείτε για συνταρακτικές εξελίξεις…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλα τα σενάρια για Πάσχα στο χωριό και καταστήματα χωρίς click in shop και click away