MEDIA

Survivor Spoiler - Αποχώρηση (14.04): Ποιος παίκτης φεύγει - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor Spoiler - Αποχώρηση (14.04): Ποιος παίκτης φεύγει - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor Spoiler: Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και διαμάχες μεταξύ των παικτών θα προβληθεί την Τετάρτη (14.04). Στην αποχώρηση στρέφεται όλο το ενδιαφέρον. Με τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα μιλήσουν οι νικητές του αγωνίσματος.

Το Survivor συνεχίζεται με πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες τόσο των δυο ομάδων όσο και συμπαικτών. Οι κόντρες και τα επεισόδια είναι στην ημερήσια διάταξη, με το σημερινό (14.04) επεισόδιο να μην αποτελεί εξαίρεση. Αφορμή θα σταθεί και πάλι μια συζήτηση που θα γίνει στο «στρατόπεδο» των μπλε. Εκεί ο Τζέιμς Καφετζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα αρπαχτούν, με αφορμή τον Σάκη Κατσούλη.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον θα τραβήξει και πάλι το αγώνισμα επάθλου, καθώς αυτή τη φορά οι δυο ομάδες θα παλέψουν έτσι ώστε να κερδίσουν την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα, για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω video chat, ζωντανά, με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα κι αυτό, όπως φάνηκε κι από το trailer, θα τους αυξήσει κατά πολύ το κίνητρο αλλά και τη συγκίνηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μπλε ομάδα αναμένεται να συνεχίσει το πολύ καλό σερί που έχει «χτίσει» τελευταία. Έτσι, οι μπλε θα είναι οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν ζωντανά με τους ανθρώπους τους, πίσω στην Ελλάδα. Και κάπου εκεί, θα τελειώσει το ευχάριστο και συγκινητικό κλίμα που θα καλλιεργηθεί σε αυτό το επεισόδιο του Survivor, αφού όταν θα φτάσει η ώρα για το Συμβούλιο του Νησιού θα βγουν και πάλι τα… μαχαίρια ανάμεσα στους παίκτες. Κι αυτό γιατί, το σημερινό επεισόδιο περιλαμβάνει και αποχώρηση.

Θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις, δυο από την κόκκινη ομάδα και δυο από τη μπλε. Συγκεκριμένα, στη διάθεση του κοινού είναι οι Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Παύλος Γαλακτερός και Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, είναι υποψήφιος για έβδομη φορά αν και ήδη έχει αναδειχθεί «νικητής» του παιχνιδιού. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα, η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Το ταξίδι της Κύπριας τραγουδίστριας στο παιχνίδι τελειώνει κάπου εδώ και σύντομα θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Το πλάνο για τους εργαζόμενους - Ποιοι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν - Πώς θα το πάρουν