MEDIA

Survivor Spoiler: «Ζόρια» για τον Τζέιμς και τον Νίκο – Ανατροπές και εντάσεις στο Συμβούλιο

Survivor Spoiler: «Ζόρια» για τον Τζέιμς και τον Νίκο – Ανατροπές και εντάσεις στο Συμβούλιο
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Στην απομόνωση οι δυο παίκτες των μπλε πριν από το αγώνισμα ασυλίας. Ανατροπές στο Συμβούλιο του Νησιού και στην ψηφοφορία για αποχώρηση.

Το καλό κλίμα που έφερε η αποχώρηση του Αλέξη Παππά, δεν κράτησε για πολύ στο Survivor. Ήδη μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της Μεγάλης Εβδομάδας, στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι κόκκινοι, άρχισαν ξανά οι εντάσεις και οι διαμάχες μεταξύ των παικτών. Όπως συμβαίνει από την αρχή του παιχνιδιού, οι διαφωνίες δεν περιορίστηκαν μόνο μεταξύ αντιπάλων παικτών αλλά επεκτάθηκαν και ανάμεσα σε παίκτες της ίδιας ομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά την ατομική ασυλία που κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός και την ψηφοφορία που ανέδειξε ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο, άνοιξε ξανά η συζήτηση για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι δυο παίκτες εξαρχής έχουν έρθει πολύ κοντά, έχουν γίνει πλέον «κολλητοί» φίλοι πλην όμως η συμπεριφορά τους δεν αρέσει στους υπόλοιπους. Πέρα από τον Ηλία Μπόγδανο που μίλησε στο Συμβούλιο για την επιλογή των δυο να απομονωθούν από τους υπόλοιπους, παρατηρήθηκε πως ακόμα και μέσα στη δική τους ομάδα υπάρχουν παίκτες που θεωρούν ότι ενεργούν με στρατηγική και πως η συμπεριφορά τους δεν είναι σωστή.

Στο επεισόδιο του Survivor τη Μεγάλη Τρίτη (27.04), θα δούμε ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας εν τω μεταξύ αλλά το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με τα spoilers οι νικητές σήμερα θα είναι οι μπλε, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να οδηγηθούν σε ψηφοφορία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον Τριαντάφυλλο, που δεδομένα θα είναι ξανά υποψήφιος μέσα από την ψηφοφορία, την ατομική ασυλία θα πάρει ο Ηλίας Μπόγδανος και θα «δώσει» τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το «ζουμί», όμως, είναι στο ποιον θα «δώσει» από πλευράς μπλε ο Παύλος Γαλακτερός. Τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν πως ο παίκτης που θα βγει στον «τάκο» θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής.

Για πρώτη φορά ο «πρίγκιπας» του Survivor θα αντιμετωπίσει αρκετά μεγάλα ζόρια ενώ υποστήριξη επί της ουσίας θα βρει μόνο από τον Νίκο Μπάρτζη. Κι αυτό θα είναι αρκετό για να αρχίσει ένας νέος κύκλος εντάσεων και ίντριγκας στον Άγιο Δομίνικο, διατηρώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των φανατικών τηλεθεατών του Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ «προικίζουν» την Ελλάδα: Ελικόπτερα, τεθωρακισμένα και... F-35 - Νέο χτύπημα στον Ερντογάν