MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Ποιος βγήκε στον τάκο – Αναταραχές στους μπλε

Πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο χθεσινό (26/4) επεισόδιο του Survivor και το αποτέλεσμα έφερε αναταραχές στη μπλε ομάδα.

Στο αγώνισμα κάθε παίκτης έπρεπε να διανύσει το στίβο μάχης τραβώντας ένα καρότσι (άρμα το αποκαλούσε ο Λιανός) το οποίο γέμιζε με κύβους πριν φτάσει στους στόχους για να σπάσει τα πλακάκια με μια μπάλα. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 8-8. Ο Σάκης κόντρα στον Παύλο έκανε το 9-8 για τους κόκκινους.

Ο Τζέιμς έπρεπε να νικήσει τον Ηλία για να οδηγήσει το παιχνίδι σε flag race, όμως το καρότσι του ανατράπηκε με τους κόκκινους να κατακτούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η ήττα των μπλε και το γεγονός ότι θα έπρεπε να μπουν στην διαδικασία να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους έφερε νεύρα, με τον Νίκο Μπάρτζη να προσπαθεί να ηρεμίσει τον Γιώργο Κόρομι που ήταν έξω φρενών με τον Τριαντάφυλλο, γιατί ένιωσε ότι δεν τον σεβάστηκε ο τραγουδιστής.

Η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα αλλά δεν θέλησε να πει στον Γιώργο Λιανό το λόγο, με τον Σάκη να καταλαβαίνει αμέσως πως έχει παίξει κάποιο ρόλο στο παράπονο που έβγαλε η φιλενάδα του. Ο Σάκης όταν ηρέμισε η Μαριαλένα επιχείρησε να την πλησιάσει για να μάθει τον λόγο που στεναχωρήθηκε. Τελικά η ζήλια ήταν ο βασικός λόγος που την έπιασε το παράπονο και το οτι δεν την νοιάστηκε όσο θα έπρεπε.

Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός ο οποίος θα πρέπει σήμερα να δώσει το ονόμα ενός συμπαίκτη του για υποψήφιο. Στο συμβούλιο η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σχέση Τζέιμς - Νίκου, αλλά και στην... παρακαταθήκη Παππά.

Οι μπλε έβγαλαν στην κάλπη τον πρώτο υποψήφιο τους προς αποχώρηση. Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος με 6 ψήφους και σήμερα περιμένουμε τα... σπουδαία που θα ανάψουν φωτιές στον Άγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ «προικίζουν» την Ελλάδα: Ελικόπτερα, τεθωρακισμένα και... F-35 - Νέο χτύπημα στον Ερντογάν