MEDIA

Survivor: Εντάσεις και τεράστια ανατροπή! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Εντάσεις για τους πανηγυρισμούς - Ποιος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώτηση

Στο στίβο μάχης με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, είδαμε ακόμα ένα ντέρπι στο Survivor ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι μπλε προηγήθηκαν με 7-2, όμως οι κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν μία τεράστια ανατροπή, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ισοφαρίζει σε 9-9 κόντρα στον Τζέιμς Καφετζή. Στο Flag Race Σάκης και Καρολίνα νίκησαν Τζέιμς και Μαριαλένα κάνοντας το τελικό 10-9. Οι κόκκινοι θέλοντας ξεκάθαρα να στείλουν το μήνυμα τους στους μπλε, επέστρεψαν στην παραλία πανηγυρίζοντας έντονα τη νίκη τους, σαν μικρά παιδιά.

Οι μπλε ενοχλήθηκαν με τα ματσαρίσματα επειδή ο Τριαντάφυλλος κάθε φορά βρίσκει τρόπο να βγει εκτός στίβου μάχης, με τον Νίκο Μπάρτζη να διαφωνεί πως ο «Ντάφυ» ευθύνεται για την ήττα τους. «Μας αποσυντονίζει» του απάντησε η Ελένη Χαμπέρη και μαζί της συμφώνησε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος ήταν πιο καυστικός στα σχόλια του για τον τραγουδιστή.

Οι μπλε στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην ατομική ασυλία με τη Μαριαλένα και τον Νίκο να αντέχουν περισσότερο από τους υπόλοιπούς και τον αγρότη στο τέλος να είναι αυτός που φόρεσε το κολιέ.

Η Μαριαλένα έδειξε αρκετά φορτισμένη και όταν επέστρεψε στην παραλία ξέσπασε σε Σάκη και Τριαντάφυλλο για τον τρόπο που πανηγύρισαν. «Δεν με σέβεστε» τους είπε με παράπονο. Ο Σάκης προσπάθησε να την καταλάβει όμως πιστεύει ότι η φίλη του πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Ο «Ντάφυ» αποκάλυψε στη Μαριαλένα ότι όλα έγιναν από τον Ηλία επειδή του τα έχει «πρήξει» ο Κόρο.

Οι εντάσεις είχαν και συνέχεια. Η Ελένη Χαμπέρη κάθισε και προσπάθησε να εξηγήσει στον Ηλία Μπόγδανο πόσο άσχημα ένιωσαν για τον τρόπο που πανηγύρισαν. Η Καρολίνα Καλύβα επενέβη και είπε ότι δεν θέλει να απολογείται στους μπλε κάθε φορά που κερδίζει και το πώς θα πανηγυρίσουν και τους ζήτησε να το «κόψουν». Η επέμβαση της Καρολίνας ενόχλησε την Ελένη, αλλά και τον Κόρο.

Στο συμβούλιο του νησιού οι εντάσεις συνεχίστηκαν για τους «εσκεμμένους» πανηγυρισμούς των κόκκινων, αλλά και για τους τραυματισμούς που επικαλείται ο Τριαντάφυλλος κάθε φορά που τα πράγματα δυσκολεύουν.

Στη «μπλε» μάχη των ψήφων, έγινε ντέρμπι μεταξύ Κόρο και Τζέιμς, με τον 34χρονο επιχειρηματία να βγαίνει στον τάκο για μια ψήφο περισσότερη απο τον «πρίγκιπα». Πρόκειται για την παρθενική φορά που ο Κόρο βρίσκεται υποπψήφιος προς αποχώρηση απο το φετινό ριάλιτι και θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ο τουρισμός φέρνει νέες ελευθερίες - Άνοιγμα μετακινήσεων και εστίαση μέχρι τα μεσάνυχτα