MEDIA

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες – Η τρομοκρατική επίθεση που μου έριξε σκιά

Παυλίνα Βουλγαράκη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για την τρομοκρατική επίθεση που βίωσε και για τη σχέση με τον πατέρα της, Γιώργο Βουλγαράκη

Στη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν το σπίτι της έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, το 2003, αλλά και τη σχέση με τον πατέρα της μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Παλιά όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σούπερ σταρ. Εγώ τη θεοποίηση των ανθρώπων δεν την καταλαβαίνω. Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες γιατί γύρω στα 13-14, στην εφηβεία μου έγινε μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας, όπου είχε καεί» είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη για ό,τι συνέβη από την επίθεση την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

«Δεν είχαμε για ένα χρόνο και κάτι σπίτι γιατί είχε γεμίσει φωτιές. Δεν κοιμόμουν, ανακάλυψα την φωτιά κι ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος. Η μικρή μου αδερφή ήταν 2 μηνών. Αυτές τις λαμπρές εποχές τις έχω συνδέσει με ένα τραύμα κι υπήρχε ένας φόβος. Δεν το έζησα αυτό το φως γιατί υπήρχε αυτή η σκιά» συνέχισε την εξομολόγησή της.

Όπως είπε «τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος και μαζί μου ακόμα, που δεν έχω καμία σχέση».

«Τότε δεν το καταλάβαινα και με έπνιγε το δίκιο μου. Με πλήγωνε κι ήμουν αντιδραστική. Ενώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα είμαι η Βουλγαράκη. Ήμουν θολωμένη, ήταν άδικο να θυμώνουν μαζί μου. Μια προκατάληψη την βίωσα» τόνισε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκαν οι γονείς της τις δύσκολες στιγμές είπε ότι «η μητέρα μου μέσω όλης αυτής της διαδικασίας αρρώστησε, έπαθε καρκίνο, μέχρι και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Βγήκε στο σώμα της. Το πώς το διαχειρίστηκαν είναι δικό τους. Είμαστε τέσσερα ανήσυχα παιδιά και γίναμε μια άτρωτη ομάδα».

Η ίδια υποστήριξε ότι το όνομά της δεν την επηρέασε στο να κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι ακόμα κι αν αποφάσισε από Παυλίνα να «βαπτιστεί» Αλεξάνδρα, χωρίς να αναφέρει το Βουλγαράκη, για να μην συνδεθεί με αυτό του πολιτικού μπαμπά της.

Εξήγησε, δε, ότι «το Παυλίνα βγήκε από κλήρωση, επειδή οι γονείς μου δεν ήθελαν να με πουν Χάιδω, ούτε Χαρίκλεια των γιαγιάδων μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στοίχημα» για την ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δραστών – Συγκροτήθηκε ομάδα 20 αστυνομικών