MEDIA

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Ράκος μετά τη φυγή του Τζέιμς Καφετζή - Φήμες διπλής αποχώρησης

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Ράκος μετά τη φυγή του Τζέιμς Καφετζή - Φήμες διπλής αποχώρησης
Instagram/Survivor Greece

Νίκος Μπάρτζης: Το alter ego του Τζέιμς Καφετζή στο φετινό Survivor είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει με τη σειρά του από το ριάλιτι επιβίωσης. Φήμες για διπλή αποχώρηση στο επεισόδιο της Κυριακής.

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor έβαλε «βόμβα» στα θεμέλια του παιχνιδιού. Ο 24χρονος από τη Ρόδο αποφάσισε να μην συνεχίσει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και στα social media όπου οι τηλεθεατές τα έβαλαν με την παραγωγή και τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Την ίδια στιγμή, η σκηνή της αποχώρησης που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης έγινε viral, καθώς περιλάμβανε τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι δυο παίκτες έγιναν κολλητοί μέσα στη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, στήριξαν όσο δεν πάει ο ένας τον άλλον και φαίνεται ότι η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή θα ανοίξει την πόρτα και στον Νίκο Μπάρτζη να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Η παρουσία του νεαρού στο παιχνίδι συνεχίζει να είναι στον «αέρα» ενώ υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν δεδομένα εκτός ριάλιτι πλέον.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το θέμα που υπάρχει με τη διαφωνία παικτών – παραγωγής, ο Νίκος Μπάρτζης έχει να αντιμετωπίσει κι ένα πρόβλημα υγείας. Ο νεαρός αγρότης έχει τρομερό ζήτημα με τα γόνατά του και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Είναι ενδεικτικό πως, ακόμα και αν έχει παραμείνει στο Survivor, στο αγώνισμα που θα προβληθεί την Τετάρτη (12.05), δεν αγωνίζεται καθώς δεν έχει πάρει το «ΟΚ» από τους γιατρούς.

Πέρα, δηλαδή, από το κομμάτι της φιλίας με τον Τζέιμς, το πόσο επηρεάστηκε και το αν έχει διαφωνήσει κι αυτός με τον Ατζούν, μεγάλο ρόλο σε πιθανή αποχώρηση θα παίξει και το γεγονός ότι έχει ζήτημα υγείας που δεν του επιτρέπει να δώσει το 100%, ειδικότερα τώρα που το παιχνίδι θα μετατραπεί σε ατομικό και θα απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστικότητα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, μάλιστα, έχει αναπτυχθεί μια φημολογία που θέλει την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη δεδομένη αλλά όχι και τη μοναδική! Σύμφωνα με διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή δεν αποκλείεται να δούμε την ανακοίνωση της αποχώρησης δυο παικτών. Εκτός του Νίκου, δηλαδή, αναμένεται να αποχωρήσει κι ένας παίκτης – έκπληξη. Σύμφωνα με όσα διακινούνται στα social media, αυτός δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο που φαίνεται ότι το πήρε απόφαση ότι δεν έχει μέλλον στο Survivor και θα επιστρέψει κι αυτός στην Ελλάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων - Σκέρτσος: Τέλος το lockdown! Πώς θα πάμε στα νησιά, το νέο ωράριο και οι μετακινήσεις