MEDIA

Survivor Spoiler 12/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα – Η «βόμβα» της διπλής αποχώρησης

Survivor Spoiler 12/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα – Η «βόμβα» της διπλής αποχώρησης
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στον Άγιο Δομίνικο. Στην πόρτα της εξόδου και ο Νίκος Μπάρτζης, φήμες και για ακόμα μια αποχώρηση – έκπληξη στο παιχνίδι.

Στον… αστερισμό του Τζέιμς Καφετζή κινήθηκαν οι πάντες το τελευταίο 24ωρο, καθώς ο 24χρονος Ροδίτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor και να ρίξει τη… βόμβα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, έχει ξεκινήσει ένα «θρίλερ» αναφορικά με το αν θα τον ακολουθήσει και ο κολλητός του στο παιχνίδι, Νίκος Μπάρτζης.

Τα «απόνερα» της αποχώρησης του Τζέιμς θα αρχίσουν να φαίνονται από το επεισόδιο της Τετάρτης (12.05). Όπως βλέπουμε στο trailer ο Νίκος είναι ράκος από τη φυγή του φίλου του, ενώ μέσα σε όλα αντιμετωπίζει και προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για το θέμα που έχει στα γόνατα.

Φαίνεται πως αυτό του στερεί και τη συμμετοχή στο αγώνισμα επάθλου που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο. Αυτό σημαίνει πως οι μπλε μένουν τρεις για να παλέψουν απέναντι στους κόκκινους. Παρότι η ομάδα που κέρδισε και τις δυο ασυλίες στην αρχή της εβδομάδας έχει το αριθμητικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα, σύμφωνα με τα spoilers οι μπλε είναι αυτοί που κάνουν την έκπληξη και κερδίζουν στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία!

Το μεγάλο θέμα, όμως, για το Survivor εξακολουθεί να είναι το αν θα υπάρξει κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση. Οι πληροφορίες που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο είναι συγκεχυμένες, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Νίκο Μπάρτζη.

Κάποιοι θεωρούν ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» τίποτα, ενώ σύμφωνα με άλλους ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα δούμε τη σκηνή του αποχαιρετισμού του στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα σκάσει κι άλλη «βόμβα», καθώς θα δούμε ακόμα μια αποχώρηση! Σύμφωνα με φήμες που διακινούνται στο διαδίκτυο, εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα φέρεται να παίρνει και ο Τριαντάφυλλος. Αν μη τι άλλο, αυτό θα συνιστά μεγάλη έκπληξη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής επιβίωσε από οκτώ ψηφοφορίες και παρότι έχει δεχθεί δριμεία κριτική για την παρουσία του στο παιχνίδι, συνέχισε να παραμένει στο Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ιστορία πίσω από τη συγκλονιστική φωτογραφία του αστυνομικού με το μωρό