MEDIA

Eurovision 2021: Τέσσερις χώρες δεν πήραν βαθμό από το κοινό – Ποια έμεινε στο απόλυτο μηδέν

Eurovision 2021: Τέσσερις χώρες δεν πήραν βαθμό από το κοινό – Ποια έμεινε στο απόλυτο μηδέν

Eurovision 2021: Ναι συνέβη και αυτό στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού – Η χώρα που συγκέντρωσε μηδέν βαθμούς!

Μεγάλη νικήτρια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision ήταν η Ιταλία. Οι Måneskin με το τραγούδι «Zitti e buoni» συγκέντρωσαν 524 βαθμούς και κατέκτησαν την κορυφή ανάμεσα σε 26 χώρες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Γαλλία με 499 βαθμούς και στην τρίτη την Ελβετία με 432.

Τεράστια εντύπωση όμως προκάλεσε το τραγούδι της Βρετανίας, το οποίο έμεινε στο απόλυτο μηδέν! Ο James Newman και το τραγούδι «Embers» δεν ψηφίστηκε ούτε από την επιτροπή, ούτε από το κοινό και έτσι έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς!

Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε πως δεν πήρε ψήφους από το televoting και έτσι «σφραγίστηκε» η τελευταία θέση και οι μηδέν βαθμοί, ο James Newman πανηγύρισε -ειρωνικά- δείχνοντας την αμηχανία του, ενώ οι πάντες στο στάδιο άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν ώστε να του δώσουν δύναμη, καταλαβαίνοντας τη δύσκολη θέση στην οποία ήρθε.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:25 του βίντεο:

Χαρακτηριστικό ήταν πως ακόμα δύο χώρες από τις «Big Five» δεν πήραν βαθμό από το televoting (Γερμανία και Ισπανία), ενώ το ίδιο συνέβη και με την οικοδέσποινα Ολλανδία. Να θυμίσουμε πως οι τρεις τους μαζί με τη Βρετανία, πέρασαν απ' ευθείας στον τελικό.

Η τελική βαθμολογία μετά και το televoting



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μόλις έλυσαν τον 32χρονο, άρχισε να κλαίει δίπλα στην Κάρολαϊν»