MEDIA

Eurovision 2021: Χαμός στη συνέντευξη Τύπου των Ιταλών για το πλάνο με τα «ναρκωτικά» (video)

Eurovision 2021

Eurovision 2021: Τι απάντησε ο Damiano David στο δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πλάνο που προκάλεσε σάλο

Οι Måneskin και το «Zitti e buoni» έφεραν την Ιταλία στην κορυφή της Eurovision 2021.

Ο frontman της μπάντας, Damiano David, έγινε το πρόσωπο των τελευταίων ωρών, για την εκρηκτική του παρουσία, την εξαιρετική φωνή του αλλά και για το πλάνο που προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Ενώ η αποστολή της Ιταλίας καθόταν στο green room, η κάμερα «έπιασε» τον 22χρονο τραγουδιστή να κάνει μία περίεργη κίνηση το τραπέζι και αμέσως τα social media πήραν «φωτιά», με τους χρήστες να κάνουν λόγο πως έκανε στον αέρα χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η συνέχεια δόθηκε στη συνέντευξη Τύπου, με δημοσιογράφο να μην διστάζει να ρωτήσει τον τραγουδιστή αν έκανε χρήση κοκαΐνης, κάτι που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο ασταμάτητα εκείνη τη στιγμή.

«Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να "σνιφάρετε" κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τότε ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά. Σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό, μην το λέτε».

Μάλιστα, το συγκρότημα ανήρτησε και ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται αυτό το θέμα τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κορυφώνονται οι έρευνες - Η αναζήτηση στις φυλακές και τα νέα στοιχεία