MEDIA

Survivor Spoiler σήμερα 26/5: Αυτοί κερδίζουν και θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι

Survivor Spoiler σήμερα 26/5: Αυτοί κερδίζουν και θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το μεγάλο έπαθλο, στο οποίο μάλιστα θα συμμετέχει και ο ίδιος ο Ιλιτζαλί;

Ένα εντυπωσιακό αγώνισμα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης, 25 Μάϊου, με ομάδες που αποτελούνταν από παίκτες του ελληνικού και του τουρκικού Survivor.

Αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα της τηλεθέασης, καθώς το παιχνίδι επιβίωσης ανέκτησε δυνάμεις, επιστρέφοντας έστω και με βραχεία κεφαλή στην πρώτη θέση, απέναντι σε ΜasterChef και Αγριες Μέλισσες.

Η κόκκινη ομάδα της Ελλάδας αγωνίστηκε με συμπαίκτες τους κόκκινους της Τουρκίας και το ίδιο έγινε σε ό,τι αφορά τους μπλε.

Για ακόμα μια φόρα η μάχη ήταν δύσκολη, φτάνοντας ξανά στο Flag race, με την κόκκινη ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι νικητές μπήκαν σε δυο ελικόπτερα και πήγαν για ράφτινγκ στη Βόρεια πλευρά του νησιού.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε, μια κανονική μονομαχία ανάμεσα στη Μπλε και την Κόκκινη ομάδα, χωρίς συμμετοχή των Τούρκων και με έπαθλο για τους νικητές, ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, στο οποίο μάλιστα θα συμμετέχει και ο ίδιος ο Ιλιτζαλί. Το συγκεκριμένο έπαθλο θα απολαύσουν και οι νικητές από την αντίστοιχη τουρκική δοκιμασία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για δεύτερη σερί ημέρα νικητές θα αναδειχθούν οι Κόκκινοι, με τους Ελληνες να πανηγυρίζουν ξέφρενα και να απολαμβάνουν ένα ακόμη δώρο από τον Ατζούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λινού στο Newsbomb.gr: Να αναθεωρηθούν τα ηλιακά όρια για το εμβόλιο της AstraZeneca