MEDIA

Survivor: Αυτή η ομάδα ταξίδεψε στο Μαΐαμι παρά την ποινή του Ατζούν

Survivor: Αυτή η ομάδα ταξίδεψε στο Μαΐαμι παρά την ποινή του Ατζούν

Survivor 2021: Η ανατροπή στον αγώνα που έφερε η ποινή του Ατζούν δεν επηρέασε τους νικητές που ταξίδεψαν στο Μαϊάμι

Χαμόγελα έφερε και ο αγώνας της Τετάρτης στο Survivor για τους «κόκκινους» οι οποίοι μετά τη βόλτα με το ελικόπτερο και το πάρτι στη βίλα, τώρα ταξίδεψαν και στο Μαϊάμι.

Πρωταγωνιστής για την «οικογένεια» ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος πήρε στην πλάτη του την ομάδα.

Η νίκη για τους κόκκινους ήρθε, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε ποινή επειδή ο Τριαντάφυλλος επικαλέστηκε πάλι τραυματισμό.

Έτσι κάθε φορά που δεν θα αγωνιζόταν ο «Ντάφυ» ο πόντος θα πήγαινε αυτομάτως στους «μπλε».

«Τι κάνεις αγόρι μου; Θέλεις να σε ερωτευτώ ξανά;» είπε ενθουσιασμένη η Μαριαλένα στο Σάκη, πριν οι κόκκινοι κάνουν σύσκεψη για να αποφασίσουν ότι από τους «μπλε» θα πάρουν μαζί τους στο Μαϊάμι τον Γιώργο Κόρομι.

Παράλληλα δεν έλειψε και η γκρίνια στον Άγιο Δομίνικο με «Νταφυ», Σάκη και Μαριαλένα να απορούν γιατί ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν τους είπε ούτε καλημέρα.

Η Καρολίνα Καλύβα άκουσε τη συζήτηση για τον Ασημακόπουλο, την μετέφερε στον συμπαίκτη της ο οποίος «έπιασε» τον Σάκη για να λύσει την παρεξήγηση ενώ στην κουβέντα κάποια στιγμή μπήκε και ο Τριαντάφυλλος και επανήλθαν τα περί «καραγκιόζη».

Οι κόκκινοι τελικά πήγαν στο Μαϊάμι με τζετ για να χαρούν το έπαθλο τους την ώρα που στους «μπλε» τα είχαν πάλι με τον Τριαντάφυλλο ενώ από τα βέλη τους δεν γλίτωσαν Σάκης και Μαριαλένα. Γκρίνια στους Amigos και για την Καρολίνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Εκτός «τελικού» οι ΗΠΑ – Γαλλία, Ολλανδία και μια… έκπληξη στην κορυφή της λίστας