MEDIA

Survivor: Ενώθηκαν Έλληνες και Τούρκοι – Το κήρυγμα φιλίας του Ατζούν και το Μεγάλο Έπαθλο

Survivor: Ενώθηκαν Έλληνες και Τούρκοι – Το κήρυγμα φιλίας του Ατζούν και το Μεγάλο Έπαθλο

Survivor 2021: Έλληνες και Τούρκοι ενώθηκαν σε νέες ομάδες «κόκκινων» και «μπλε» με τον Ατζούν να μην χάνει την ευκαιρία να κάνει κήρυγμα για τη φιλία Ελλάδας – Τουρκίας

Από τη μεγάλη και παραδοσιακή στο Survivor συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων σημαδεύτηκε το επεισόδιο της Τρίτης με τη διαφορά ότι φέτος οι ομάδες των δύο χωρών δεν αγωνίστηκαν η μια απέναντι στην άλλη αλλά ανακατεύτηκαν με τους «κόκκινους» Έλληνες να γίνονται ομάδα με τους «κόκκινους» Τούρκους ενώ το ίδιο συνέβη και με τους «μπλε».

Παρών και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος αφού φρόντισε να δώσει την πινελιά του σόου φέρνοντας ελικόπτερα, στη συνέχεια ανακοίνωσε το Μεγάλο Έπαθλο της βραδιάς.

Οι νικητές θα έμπαιναν στα ελικόπτερα, θα πήγαιναν για ράφτινγκ στη βόρεια μεριά της Δομινικανής Δημοκρατίας, θα έκαναν πικ-νικ, θα έμεναν σε βίλα, θα τους δίνονταν κινητά για selfies, με τις καλύτερες να βραβεύονται.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει και τις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας κάνοντας ένα κήρυγμα φιλίας.

«Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω», δήλωσε ο Ατζούν.

Στον στίβο μάχης αν και οι «κόκκινοι» Έλληνες και Τούρκοι μπήκαν καλύτερα στο στίβο μάχης και έφτασαν μέχρι το 9-4, ακολούθησε αντεπίθεση των «μπλε» που έφτασαν το σκορ στο 9-9.

Ο τελικός νικητής βγήκε από Flag Race με τον νικητήριο πόντο να τον δίνει για τους «κόκκινούς» ο Σάκης Κατσούλης που έτρεξε ζευγάρι με την Μαριαλένα απέναντι σε Steve και Καρολινα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ατζούν κάλεσε τη Μαριαλένα να σχολιάσει τον τελευταίο πόντο του Σάκη, με την 25χρονη καρατέκα να ευχαριστεί τον «φίλο» και συμπαίκτη της και να του λέει ότι τον αγαπάει.

Αντίθετα μεγάλη ήταν η απογοήτευση στους «μπλε» για την ήττα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τα βάζει πάλι με τον Τριαντάφυλλο σχολιάζοντας ότι μετά τα κότερα πάει βόλτα και με ελικόπτερα.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως δεν τα πέρασε καλά στο ελικόπτερο καθώς φάνηκε να μην εμπιστεύεται τον πιλότο.

Η περιπέτεια του «Ντάφυ» συνεχίστηκε και στο ποτάμι αλλά αποζημιώθηκε με το πικ-νικ στα βότσαλα και το γλέντι που ακολούθησε στη Βίλα με τον Τριαντάφυλλο να βάζει στο λογαριασμό του ένα σερβίτσιο, καθώς τα κορίτσια χόρευαν τσιφτετέλια και συρτάκι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπειρατεία: Η ΕΥΠ «σαρώνει» κάμερες και λίστα επιβατών - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία