MEDIA

Survivor 2021: Αυτοί συμπλήρωσαν την τετράδα των υποψήφιων για αποχώρηση

Survivor 2021: Αυτοί συμπλήρωσαν την τετράδα των υποψήφιων για αποχώρηση

Survivor 2021: Ολοκληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση από το Survivor και σήμερα περιμένουμε την ανακοίνωση

Το βράδυ της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης Κατσούλης έμαθαν ότι θα είναι οι πρώτοι που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor.

Την Τρίτη η τετράδα συμπληρώθηκε από τις Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα ενώ σήμερα θα μάθουμε ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Το επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησε από όσα συζητήθηκαν μετά το συμβούλιο της Δευτέρας με Τριαντάφυλλο και Μαριαλένα να επικρίνουν την Καρολίνα για την απόφασή της να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Ο ίδιος ο Σάκης Κατσούλης ήταν σίγουρος ότι θα ήταν υποψήφιος καθώς, όπως εξήγησε, δεν περίμενε ότι η Καρολίνα θα «έδινε» κάποιον από τους φίλους της.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκρινε πως καλά έκανε η φιλενάδα του και ψήφισε Σάκη, ενώ η Μαριαλένα διέκρινε φόβο στην απόφαση της Καρολίνας.

Η Καρολίνα, πάλι, επιχείρησε να εξηγήσει γιατί ο Σάκης Κατσούλης επέλεξε στην ομάδα του τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος από την πλευρά του εκτίμησε ότι οι Amigos θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβουν.

Το συμβούλιο της Δευτέρας απασχόλησε και την επόμενη ημέρα τους την «οικογένεια» και «Amigos» με την Ελένη Χαμπέρη να φτάνει στο σημείο να βάλει τα κλάματα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά στις γυναίκες, η Ελένη Χαμπέρη κατάφερε και πέταξε εκτός μάχης κατά σειρά Καρολινα Καλύβα και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στους άντρες, Σάκης και Ηλίας έφτασαν μέχρι τέλος και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο «run» με τον Κατσούλη να επικρατεί του Μπόγδανου για μια βολή στους στόχους.

Στον τελικό της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας ο Σάκης δεν επέτρεψε στους «Amigos» να χαρούν καθώς νίκησε την Ελένη στο σπάσιμο πλακιδίων με 3-0.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε οι παίκτες δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια με τους Σάκη, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο να ψηφίζουν Καρολίνα ενώ οι Amigos έστειλαν στον τάκο την Μαριαλένα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Ένας νεκρός από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα