MEDIA

Survivor 2021: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση – Ποιος κέρδισε την πρώτη ασυλία

Survivor 2021: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση – Ποιος κέρδισε την πρώτη ασυλία

Survivor 2021: Παράπονα, «έρωτες», γκρίνια και υποψηφιότητες για αποχώρηση το βράδυ της Δευτέρας

Ένα νέο ζευγάρι υποψηφίων για αποχώρηση από το φετινό Survivor έφερε το επεισόδιο της Δευτέρας.

Στον «τάκο» θα βρεθούν ο… συνήθης ύποπτος Τριαντάφυλλος (για 11η φορά) και ο Σάκης Κατσούλης (για 2η φορά).

Ο Τριαντάφυλλος αναδείχθηκε υποψήφιος μετά από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού ενώ τον Σάκη Κατσούλη υπέδειξε η Καρολίνα Καλύβα εξηγώντας ότι πήρε την απόφαση αυτή για να βοηθήσει τους πιο αδύναμους αγωνιστικά φίλους της.

Η Καρολίνα Καλύβα, εξάλλου, ήταν αυτή που νωρίτερα είχε κατακτήσει την ατομική ασυλία κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο γεγονός που απαγόρευσε σε οποιονδήποτε να την ψηφίσει αλλά επέτρεπε στην ίδια να υποδείξει παίκτη προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο η κουβέντα αναλώθηκε στο παράπονο της Ελένης για την αντιμετώπιση που έτυχε από την Καρολίνα και την κακία που έβγαλε η αρχηγός των μπλε, σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο.

Νωρίτερα ο Ηλίας Μπόγδανος ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει γιατί επέλεξε Ασημακόπουλο και Καρολίνα να ταξιδέψουν στο Μαϊάμι αντί για τον ίδιο αντί για τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Κόρο από την πλευρά του εξήγησε ότι δεν τα έχει με τον Μπόγδανο αλλά με τη συμπεριφορά της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Τριαντάφυλλος βρήκε την ευκαιρία «να γυρίσει τη μπιφτέκα» και να χαρακτηρίσει «μεγάλο μάγκα» τον Κόρο με τον αποδέκτη των καλών λόγων να εκτιμά ότι ο «Ντάφυ» αυτά τα λέει για να τον πάρει με το μέρος του.

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα και αυτός ήταν στο κουίζ «η μάνα σου το ξέρει;» που διεξήχθη πριν οι παίκτες να μπουν στο νυχτερινό υγρό στίβο μάχης για την ατομική ασυλία.

Ο «Ντάφυ» έφαγε και κρέπες με τη βοήθεια της μαμάς του, ενώ μεγάλος ηττημένος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανός που δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο έξω είχε πέσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Το «τυφλό» σημείο, το κινητό και το όπλο «ειδικού χειρισμού»