MEDIA

Survivor: Μια «ανάσα» από τον μεγάλο τελικό - Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί

Survivor

Survivor: Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor, καθώς την Δευτέρα 5 Ιουλίου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής στον τελικό.

Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και η παραγωγή του παιχνιδιού κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον τελικό…

Μετά από εξίμιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το ταξίδι του Survivor τελειώνει.

Αύριο το βράδυ, αναμένεται να δούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα.

Νότα χαράς και διασκέδασης θα δώσουν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλίδης και ο Τριαντάφυλλος οι οποίοι θα μας διασκεδάσουν, με τα τραγούδια τους.

Ωστόσο, δύο άτομα θα πάρουν το εισιτήριο από τον ημιτελικό, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας, που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο του Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού τηλεπαιχνδιού, με 72,2% ποσοστό επιτυχίας στα αγωνίσματα, με 223 νίκες και 86 ήττες σε 309 αγώνες.

Ο Ευβοιώτης έχει καλύτερα στατιστικά και από τον Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος τη χρονιά που βρέθηκε στο Survivor είχε 60,8% ποσοστό επιτυχίας, με 183 νίκες και 118 ήττες σε 301 αγώνες.

Ποιοι πάνε στον ημιτελικό

Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι μονομάχησαν για τελευταία φορά και στον δεύτερο γύρο του αγωνίσματος προκρίθηκαν ο Ηλίας κι η Μαριαλένα, με τον Κόρο να είναι αυτόματα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Από τον δεύτερο γύρο μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας, που θα βρεθεί απευθείας στον ημιτελικό του Survivor 4 δίπλα στον Σάκη ενώ η Μαριαλένα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η συγκίνηση τόσο στο τελευταίο παιχνίδι, όσο και κατά την επιστροφή στην παραλία για τελευταία φορά, ήταν έκδηλη σε όλους τους παίκτες, που πλέον παίρνουν το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα.

Οι Survivors φαίνεται πως πέρασαν καλά στο τελευταίο έπαθλο το οποίο και απόλαυσαν όλοι μαζί. Ακόμα και στον ύπνο τους έβλεπαν το πλούσιο πρωϊνό και το χαλαρωτικό μασάζ και ήταν αυτό που συζητούσαν με το που ξύπνησαν την επόμενη ημέρα.

Ο Σάκης Κατσούλης παρακολουθούσε τα παιχνίδια ως θεατής, με τον Ηλία να καθαρίζει εύκολα το πρώτο ματς του αγωνίσματος κατάταξης και την Μαριαλένα να ακολουθεί.

Ηλίας και Μαριαλένα έδωσαν μάχη σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τον πρώτο να είναι και πάλι τρομερός και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 1-0, έκανε ένα συναρπαστικό σερί 7-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στα Live που θα γίνουν στην Αθήνα και ένας εκ των Μαριαλένα και Κόρο θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει.

Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας θα τα μάθουμε την Κυριακή 4 Ιουλίου στην Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.