MEDIA

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ούτε την αναμέτρηση του Γκιώνη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ούτε την αναμέτρηση του Γκιώνη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μετά το «φάουλ» με τον Λευτέρη Πετρούνια, η ΕΡΤ δεν κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα να δείξει ούτε την αναμέτρηση του Έλληνα πρωταθλητή του πινγκ πονγκ.

Πριν περάσουν καλά-καλά 24 ώρες από το σάλο που προκλήθηκε με τη μη μετάδοση του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ΕΡΤ δεν κατάφερε να δείξει ούτε την αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιών στο πινγκ πονγκ!

Ο 41χρονος αθλητής, ο οποίος έκανε φοβερή προσπάθεια στο πινγκ πονγκ και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τρίτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά, δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη παρά το γεγονός πως είχε δηλωθεί κανονικά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πινγκ Πονγκ, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Γκιώνη, οι Ιάπωνες ήταν εκείνοι που δεν επέτρεψαν στην ΕΡΤ να δείξει τον αγώνα!

Να θυμίσουμε πως και στην περίπτωση του Λευτέρη Πετρούνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, οι Ιάπωνες ήταν εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν να μη δείξουν τον «άρχοντα των κρίκων» αφήνοντας εκατομμύρια Έλληνες στο... σκοτάδι!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πινγκ Πονγκ:

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα νέα συμπτώματα της Covid-19: Οι διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων