MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφία - spoiler από τα γυρίσματα της σειράς

Άγριες Μέλισσες γυρίσματα Λέρος
Χρονικά, η σειρά Άγριες Μέλισσες στο νέο κύκλο επεισοδίων θα βρίσκεται στα χρόνια της χούντας

Η αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει σύντομα με νέα συγκλονιστικά επεισόδια για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία - spoiler. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που ενσαρκώνει τον Λάμπρο, βρέθηκε στη Λέρο. Από εκεί ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου διακρίνεται μια πανέμορφη παραλία. Έγραψε το εξής στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ολίγο φως και μακρινό σε μέγα σκότος κι έρμο».

Απ’ ότι φαίνεται ο ταλαντούχος ηθοποιός βρίσκεται στο πανέμορφο νησί για τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και τα spoilers που θέλουν τον ρόλο του να βρίσκεται εξόριστος στην Λέρο, επιβεβαιώνονται.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o Δημήτρης Γκοτσόπουλος:

Χρονικά, η σειρά Άγριες Μέλισσες στο νέο κύκλο επεισοδίων θα βρίσκεται στα χρόνια της χούντας, της χειρότερης εποχής της σύγχρονης Ελλάδας. Η περίοδος των εξελίξεων θα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη, μην ξεχνάμε πως όλοι μετρούν ήδη τις πληγές τους από τον θάνατο του Μιλτιάδη.

Οι εκπλήξεις θα είναι αρκετές στα επεισόδια του τρίτου κύκλου και μια από τις πιο σημαντικές θα είναι η επανεμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη που πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο με την παρουσία του.

Θα έχει στο πλευρό του τον αδερφό του Αχιλλέα, θα γίνει φίλος με τον Δούκα που σίγουρα χρειάζεται δυνατούς συμμάχους για να ξεφύγει από όλα αυτά που τον κατηγορούν, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου και όλοι θα εκτελούν τις εντολές του.

Όλοι είναι με την πλάτη στον τοίχο απέναντι από τον νέο «κακό» της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα νέα συμπτώματα της Covid-19: Οι διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων