MEDIA

Big Brother 2: Η πρώτη αποχώρηση και οι δυο νέοι παίκτες (vids)

Big brother αποχώρηση (3/9)
Όλα όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής
Facebook

Το πρώτο live του Big Brother 2 έγινε την Παρασκευή (3/9) και παράλληλα, είχαμε την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι

Η πρώτη εβδομάδα του Big Brother ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3/9) με μία αποχώρηση και δύο νέες εισόδους. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Ελένη, ο Μελέτης και ο Παναγιώτης, ο οποίος βρήκε στον... τάκο κατόπιν υπόδειξης του Ισίδωρου.

Τελικά, αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους κι αποχώρησε από το Big Brother, ήταν η Ελένη Σπανού. Η Ελένη εμφανώς στεναχωρημένη έπεσε στην αγκαλιά του Πέτσα και εκείνος της μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ωστόσο η Γιώτα πήρε το λόγο προσπαθώντας για τη μεγάλη ανατροπή ζητώντας να αποχωρήσει εκείνη οικειοθελώς και να μείνει η Ελένη. Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας της απάντησε ότι αυτό που ζητάει δεν γίνεται και ότι θα πρέπει να συζητήσει με τον Big Brother. «Έχεις 24 ώρες να το σκεφτείς και να μας ανακοινώσεις την απόφασή σου», της απάντησε η Ναταλί Κάκκαβα.

Οι δυο νέοι παίκτες

Παράλληλα, την Παρασκευή μπήκαν στο παιχνίδι δύο νέοι παίκτες. Πρώτη έκανε την εμφάνισή της η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, ανάμεσά τους το «Κόκκινο Ποτάμι» και το «Έλα στη θέση μου».

Ο δεύτερος παίκτης που μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ήταν ο 33χρονος Νικόλας Τσιρλής. Έχει καταγωγή από τη Χίο και την Κούβα και ασχολείται με τα τουριστικά ποδήλατα και με την εμπορία σοκολάτας.

Οι δύο νέοι παίκτες ωστόσο δεν μπήκαν στο σπίτι, παρά μεταφέρθηκαν στο «μυστικό δωμάτιο», χωρίς όμως να αποκαλυφθεί ο ρόλος που θα έχουν για αυτήν την εβδομάδα, μέχρι να εμφανιστούν στους συμπαίκτες τους.

Στο πλατό της εκπομπής, μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα και Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε και η Ιωάννα Μαλέσκου και μοιράστηκε τη δική της άποψη συνομιλώντας με τους παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυπαρισσία: Ψυχρός ο Ρουμάνος σύντροφος της 42χρονης - Υποστηρίζει πως άλλοι έκαναν το έγκλημα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Γιατί γέμισαν οι ελληνικές θάλασσες με μέδουσες;

Βασίλης Τσεκούρας στο Newsbomb.gr: Γεννήθηκα δεύτερη φορά από... θαύμα